Aktuális

Másfél év börtön járhat a gondatlanságért Alec Balwinnak

Bors

2021. október 25. hétfő 00:30

A csütörtökön történt események köztudottak: a színész-producer Alec Baldwin lelőtte egy filmforgatáson vezető operatőrét, a 42 éves Halyna Hutchinst.

Forrás: Borsonline

A Rust című western forgatása közben történt halálos baleset újabb és újabb vonatkozásait ismerhetjük meg. Lassan kiderülnek a részletek, melyek a tragédiáig vezethettek. A forgatáson állítólag több eget rengető szabálytalanság is történhetett, és melyre Balwinnak, mint a film egyik producerének óriási felelőssége volt. New York Post több jogi szakértő megkérdezése után arra a következtetésre jutott, hogy akár másfél éves börtönbüntetés is várhat Alec Baldwinra. A színész ebben az esetben nem csak színészként, de a film főgyártásvezető-producereként kell, hogy felelősséget vállaljon a történetkért.

Főgyártásvezetőként mindenért te felelsz, ami a forgatás közben történik. A dolog nyilván nem volt szándékos, mégis valakinek az életébe került, és ezért az elkövetőnek felelnie kell. – állította Joseph Costa, Los Angeles-i ügyvéd.

Hogy pontosan ki, vagy kik jártak ell gondatlanul, tettek be a kellék pisztolyba éles töltényt, azt nem lehet tudni, ám az biztos, hogy Balwinra most nem sok jó vár. Az elkövetkezendő időszakban a sztár minden szennyesét kiteregetik, és ez nem lesz könnyű.

Az ukrán származású tehetséges operatőr Halyna, feleség volt és édesanya.

További cikkek

Havazás

Kiadták a riasztást: Ezeket a megyéket borítja be mindjárt a hó

Botrány

Autót akartak feltörni, nyilvános szex lett belőle

Ez is érdekelhet