Aktuális

Tragikus gyerekelhelyezési per: Korábban is fenyegetőzött már fia megölésével Katalin – megszólalt a gyászoló apa a Borsnak

Kóré Károly

2021. október 2. szombat 11:40

<p>Korábban is fenyegetőzött a kis Alex felgyújtásával a korábban pornószínésznőként dolgozó gyermekgyilkos anya.</p>

Forrás: Saját

Katalint az életvitele miatt a bíróság arra kötelezte, hogy a kétéves fiút adja át az édesapának, ám ő inkább Olaszországba vitte és több késszúrással megölte. A gyászoló Norbert vigasztalhatatlan.

Soha nem lesz talán képes feldolgozni egyetlen gyermeke elvesztését Norbert. Volt párja mindent elkövetett, hogy ellehetetlenítse a kapcsolattartást, miután különváltak, mi több, még azt is kilátásba helyezte, hogy a kis Alexet leönti benzinnel és felgyújtja. Katalin életvitelét elemezve a bíróság végül úgy döntött, hogy az anyának azonnali hatállyal át kell adnia a gyermeket az apának. Az asszony viszont Olaszországba szökött, ahol a kisfiút több késszúrással kivégezte, majd a gyermeket egy áruház pénztári futószalagjára helyezte, hogy egy fényképet küldhessen Norbertnek.

– Egy állatot szoktak így megölni – zokogta az apa a Borsnak.

– Még egy képet is küldött a saját 22 éves fiának! Ez a nő nem normális – mondta a férfi, és hozzátette: hogy Katalin hosszú ideje igyekezett pokollá tenni az ő és rokonai életét.

– Mindenkit feljelentgetett a környezetemben, engem pedig verbális erőszakkal és pedofilvádakkal illetett. Úgy vélem, ez az ő fantazmagóriáinak köszönhető. Korábban pornószínésznőként dolgozott Olaszországban, és minden egyébbel, ami az éjszakai élettel jár – mondta Norbert, aki azt tervezi, hogy a kisfiát hazahozza Olaszországból, hogy magyar földben temethesse el.

– Nem voltunk Katalinnal házasok, csak együtt éltünk. Azt mondta, hogy menopauza van nála, ehhez képest két hónap után közölte, hogy gyermeket vár. Amíg terhes volt, többször láttam, hogy a hasát ütögette, dohányzott és szteroidtartalmú tablettákat szedett – tudatta a gyászoló apa, aki három héttel ezelőtt, a bíróságon látta utoljára élve a kis Alexet.

– Távoltartási végzést kért ellenem, de azt nem ítélték meg. A folyamatos kapcsolattartást viszont akadályozta. Még vidékre is leköltözött. A pandémia ideje alatt három hónapig nem találkozhattam a fiammal – csuklott el az édesapa hangja.

– Nem tudom, mit tehettem volna, de ami történt, azt nem lett volna szabad hagyni. Pokollá tette az életünket. A munkahelyemre is írt lejárató levelet. Szép életünk lehetett volna Alexszel, még a lakóhelyemen is elintéztem, hogy felvegyék egy kiváló bölcsődébe. A kisfiam koraszülött volt, tehát fejlesztésre volt szüksége.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Jobbik-botrány: 2 milliós fizetést ad élettársának Jakab Péter a parlamenti frakció pénzéből

origo.hu

Putyin szövetségese megnevezte, melyik országot bombázzák először, ha kitörne a harmadik világháború

borsonline.hu

Bombatestet villantott a tengerparton Zámbó Krisztián exe: Vajon kivel utazott?

ripost.hu

Heti horoszkóp: nagy változások várnak ránk június utolsó napjaiban

magyarnemzet.hu

Egy lakás áráért dolgozott meg Milák Kristóf a vizes vb-n

vg.hu

Ennyit kerestek a magyar úszok a világbajnokságon

mindmegette.hu

A legjobb folyadékpótló gyümölcsök és zöldségek nyárra

ripost.hu

GYÓGYSZERKÉSZÍTMÉNY AZ EMÉSZTÉSI ZAVAROK ELLEN (X)

borsonline.hu

Megkongatta a vészharangot Müller Cecília, rendkívüli bejelentést tett

borsonline.hu

Lesújtó hír érkezett, elhunyt a színészlegenda

borsonline.hu

Egy apró karcolás miatt, az intenzív osztályon ébredt fel az ötgyermekes édesapa

További cikkek

Omlás

Megtudtuk, ki a legsúlyosabb sérültje a belvárosi épületomlásnak

Omlás

Újabb döbbenetes hírek a belvárosi épületomlásról: Megszólaltak a szemtanúk – videó