Aktuális

Azért lőttem le, hogy a mennybe juthasson – kétéves kislányát végezte ki a horroranya

Bors

2021. október 1. péntek 20:00

Szemrebbenés nélkül magyarázta a saját gyermekével végző anya a rendőröknek, hogy ő csak azért húzta meg a ravaszt, mert azt szerette volna, ha a mennyországba jut.

Gyomorforgató szavakkal indokolta tettét az az asszony, aki kivégezte kétéves kislányát, hatéves fia pedig jelenleg is élet és halál közt lebeg. Az anya ugyanis arról beszélt a zsaruknak: azt szerette volna, ha gyermekei a mennyországba jutnak.

A 24 éves, Phoenix városában élő Esther Callejas hétfőn dél körül hívta fel a férjét, hogy közölje vele: mindkét gyermeküket lelőtte és magával is megpróbált végezni. A mentők azonnal a helyszínre siettek, a kislány életét azonban sajnos már nem tudták megmenteni. 

Később kiderült: a nő egy évvel ezelőtt vette a fegyvert, amit azóta rejtegetett férje elől. Aznap először véletlenül a saját kezét lőtte meg, majd háromszor lőtt a fiára, ezt követően pedig kétszer közvetlen közelről mellkason lőtte a lányát. Ezután megpróbált öngyilkos lenni, de nem tudta újratölteni a fegyvert, így inkább nyugtatókat vett be – az ő életét is meg tudták menteni az orvosok.

Callejasnak gyilkosságért és gyilkossági kísérletért kell bíróság elé állnia. Kétmillió dolláros óvadékot szabtak ki rá – írja a Fox hírcsatorna phoenixi aloldala.

Esther Callejas hosszabb ideje depresszióval küzdött, gyógyszereket is szedett emiatt. A nő férje két héttel korábban már aggodalmát fejezte ki felesége állapota miatt. A hatóságok fel is keresték a családot, de miután nem találtak otthon senkit, később, telefonon pedig a nő azt mondta, nincs semmi gond, nem vizsgálódtak tovább.

További cikkek

Dráma

A gyerekszoba előtt állt meg az elszabadult kamion Bodogláron

Dráma

Harmadszor landolt kamion a család kertjében a Bács-Kiskun megyei Bodogláron

Ez is érdekelhet

mandiner.hu

Tekintélyes japán tudományos elismerést kapott Karikó Katalin

888.hu

Ki gondolta egyáltalán, hogy van diplomája?

origo.hu

Kitette a netre, hogy 417-tel száguldott az autópályán, a rendőrség nem hagyja annyiban - videó

zaol.hu

Piros bikiniben pihent a jakuzziban a hévízi szépség

mindmegette.hu

Így lesz vajpuha a tepsis-mustáros tarja, vele sült krumplival maga az álom!

vg.hu

Elhunyt Csollány Szilveszter

ripost.hu

Kitört a celebháború: Kulcsár Edina új pasija keményen beszólt Alekosznak

origo.hu

Szívszorító szavakkal búcsúzott Csollány Szilvesztertől olimpiai bajnok barátja