Aktuális

Szerelem! Ezt a Galyatetőn lévő házat nagyon szeretnénk

Bors

Létrehozva: 2021.09.16.

Szerencsére a tulajdonosai nem zárkóznak el a rajongóktól. Hiszen épp megvételre kínálják a csodás, szinte mézeskalács szerű nyaralót Galyatetőn! Egy kis gondos pofozgatás, és egészen elképesztő menedékünk lehet a Mátra közepén! Sőt, a barátok is vihetőek, ugyanis az ikerház másik fele is eladó!

Szerelem Galyatetőn...

“Ha nyaralót szeretne a Mátrában, ez az ajánlat Önnek szól! Eladó egy pontalapra épített, faházas nyaraló Galyatetőn. Az alsó, szuterénes részben kapott helyet a konyha és a fürdőszoba. Az első szinten egy nappali és két félszoba található, az előtérben egy teakonyha, a tetőtérben egy nagyobb hálószoba. A téli hidegben fás tüzelésű kályha biztosítja a meleget Galyatetőn, illetve egy gázpalackos konvektor. A ház héjazata síkpala. Az ikerház másik fele is eladó, így baráti társaságnak vagy nagyobb családnak is kiváló választás! A kertben hatalmas fenyőfák árnyékában ülve gyönyörködhet a madarak énekében és a mókusok játékában!"

További részletek és fotók a Galyatetőn lévő házikóról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek