Aktuális

Együtt vacsorázott az oltatlan család: anya, apa és fiuk egy hét alatt halt bele a koronavírusba

Bors

Létrehozva: 2021.08.10.

Tragédia lett a családi vacsorából.

Egy hét alatt vitte el a koronavírus azt az édesanyát, édesapát és fiukat, akik együtt vacsoráztak a tragédiát megelőzően. A család idősebb gyermeke – aki nem volt ott az összejövetelen – elmondta, egyikük sem volt beoltva.

A 40 éves Shaul Goncalves, 73 éves apja, Basil és 65 éves anyja, Charmagne a múlt hónapban vesztette életét koronavírusban. Most a család idősebb gyermeke, Francis megtörte a csendet és elmondta, szülei és testvére sem oltatta be magát, mert féltek a rémhírek hallatán. Azonban reméli, azzal, hogy megosztja a történetüket, arra sarkallja az embereket, ne higgyenek az álhíreknek és vegyék fel a vakcinát.

Édesapám július 6-án került be a kórházba vesekővel, azt gondoljuk, ott kaphatta el a vírust. Két nappal később a szüleim a testvéremnél vacsoráztak, ezt követően kezdték el rosszul érezni magukat – idézi a férfit a DailyStar.

Először az édesapja került az intenzívre, majd Francis testvére, végül az édesanyjuk. A három családtag pár napon belül belehalt a betegségbe, augusztus elsején, a portugál Lisszabonban kísérték őket utolsó útjukra.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek