Aktuális

Gyomorforgató, mit hagyott hátra a lakásban a bosszúszomjas bérlő – fotók

Bors

Létrehozva: 2021.08.19.

Amikor a tulajdonos benyitott a lakásba, szabályosan rosszul lett – de a profi takarítók is órákig szenvedtek.

Hatalmas meglepetés érte azokat a profi takarítókat, akik egy angliai lakás szerettek volna rendbe rakni a napokban. A három szobás lakás minden pontján sörösdobozokat találtak, amikbe az utolsó bérlő gondosan belevizelt. A helyi sajtó beszámolója szerint a bérlő azután kezdte el vécének használni a dozokat, miután a mellékhelyiség használhatatlanná vált.

A helyszínre érkező takarító cég munkatársainak nem csak az elviselhetetlen bűzzel kellet megküzdeniük. A lakás minden pontján eldobott cigarettás- és pizzás dobozok hevertek, az eszméletlen mennyiségű – nagyjából 5000 darab –, vizelettel teli sörösdoboz mellet.  

House of horrors today working alongside @partners in grime clearing a house that was full from top to bottom in Hebburn today ♻️♻️♻️♻️♻️

Közzétette: Gold Star Haulage & Removals Ltd – 2021. augusztus 16., hétfő

– Kaptunk egy tájékoztatót arról, hogy mi van ott, de semmi sem volt olyan, mint amire számítottunk. Az összes sörösdoboz tele volt vizelettel. A bérlő nem tudom, mióta nem használta a WC-t. A szag undorító volt. Úgy számolom, hogy jóval több mint 5000 doboz volt tele vizelettel – nyilatkozott a lakó gusztustalan bosszúját eltakarító cég igazgatója, Johnathon Caisley, hozzátéve: érthető módon hosszú órákig dolgoztak az ingatlanban.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek