Aktuális

Lecsapott a rendőrség a budapesti férfira: döbbenetes, mit találtak a házában

Bors

Létrehozva: 2021.08.12.

A rendőrök sem gondolták, hogy ezt találják majd a férfinál.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály VI. Bűnüldözési Osztály munkatársai 2021. augusztus 9-én délután a fővárosban elfogtak egy helyi 39 éves férfit, J. Krisztián Norbertet, akinél bruttó fél kilogramm marihuánát találtak, és akivel szemben garázdaság miatt elfogatóparancs volt érvényben.

Kiderült, hogy a férfinél talált drog a 38 éves L. Csaba Attilától származik. Őt is még aznap elfogták a KR NNI nyomozói a fővárosban, majd kutatást tartottak a budapesti lakóhelyén és a szintén fővárosi, kábítószer raktározására használt ingatlanján.

A rendőrök lefoglaltak közel tíz kilogramm marihuánát, szárított növényi egyedeket, továbbá a kábítószer termesztéséhez, porciózáshoz szükséges eszközöket, többek között keltető sátrakat, lámpákat, ventilátorok, alufóliát, fóliát, hegesztő- és vákuumozógépet, digitális mérlegeket, valamint közel másfél millió forint készpénzt.

A KR NNI nyomozói L. Csaba Attilát kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették, és az illetékes ügyészségnél kezdeményezték letartóztatását. 

J. Krisztián Norberttel szemben – szabadlábon hagyása mellett – kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek