Aktuális

Elképesztő: 12 gyermeket szült, de még többet szeretne a fiatal édesanya

Bors

2021. augusztus 15. vasárnap 21:30

Hiába trollkodnak vele az interneten, újabb babákat tervez az az anyuka, aki júliusban szülte meg 12. gyermekét.

A 32 éves Britni Church azt mondja, hogy egyáltalán nem érdekli mások negatív véleménye. Rendszeresen tölt fel videókat a TikTok-fiókjába és az Instagramra, ahol megosztja az életével kapcsolatos eseményeket és válaszol a kérdésekre. Nemrég közzétett egy videót új babájáról, Rowynről, valaki megkérdezte tőle, mik a jövőbeli tervei. Annyira imádnivaló, gratulálok hozzá. A 12. baba után tervezed, hogy szülsz még egyet? – szólt a kérdés, amire Britni azt válaszolta, hogy valószínűleg Rowyn az utolsó, de ez azért nem 100 százalék. Sokan nem örültek a kérdésnek és az anya védelmére keltek. „Valóban másokra tartozik, hogy fog-e még szülni?”– kérdezte egyikük. „Szó szerint éppen most szült, hagyja békén a hölgyet” – mondta egy másik.

Én szeretem a gyerekeket, de nem vagy mostanra kimerült? Nem akarod élvezni, hogy együtt lehetsz a 12 gyermekeddel?De az is lehet, hogy egyszerűen szeretsz terhes lenni – szúrta oda neki valaki. 

Mondd ki, hogy az állami támogatásért csinálod" – írta egy másik hozzászóló, mire Britni annyit válaszolt: „Kivéve, ha élelmiszerutalványokat kapunk.

Mások arra voltak kíváncsiak, vajon szed-e folyamatosan fogamzásgátlót, és hogyan képes eltartani annyi gyermeket, amire nem válaszolt. A főállású anyuka és férje, Chris heti 230 fontnak megfelelő összeget költ élelmiszerekre, öt doboz gabonapelyhet, 66 karton tejet és 600 pelenkát vásárolnak. Egyébként a mostani nem az első alkalom, hogy Britninek meg kell védenie a családját. Miután kritizálták a népes családját, korábban azt mondta a CafeMomnak, hogy ők pontosan olyanok, mint bárki más.

Az amerikai Kansas állambeli Arkansas City-ből származó anyának hat nappal a tizenhatodik születésnapja után született meg első gyermeke, akkori férjétől, Crizman-tól. A pár öt nappal korábban házasodott össze, és további négy gyermekük született: Jordan14, Caleb 13, Jace 12, Cadence pedig 10 éves. Válásuk után 2012-ben Britni váratlanul teherbe esett hatodik gyermekével, a most nyolcéves Jesalynnal. Három évig hat gyermeket nevelt egyedülálló szülőként, mielőtt 2014-ben találkozott jelenlegi férjével, a vállalkozó Chrisszel. A párnak azóta újabb hat gyermeke jött világra.

További cikkek

Tragédia

Most kaptuk: Megöltek egy embert a 16. kerületi Centenáriumi lakótelepen

LikeFight

LikeFight: Orbán látványosan lekörözte Márki-Zayt

Ez is érdekelhet

ripost.hu

A padláson találták meg az eltűnt magyar nő holttestét

borsonline.hu

Az orvosok sem hittek a szemüknek, olyat találtak az intenzívre került covidos beteg plüssállatában

origo.hu

Ezzel a góllal nyert a magyar kézilabda-válogatott Portugália ellen - videó

magyarnemzet.hu

Deák Dániel: Nem lesz semmi a baloldal népszavazásából

kisalfold.hu

Ruhákat lopott az Árkád egyik üzletéből - Keresi a rendőrség

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Remélem, minden meccs után elénekelhetjük a Himnuszt – Szita

vg.hu

Oltásra kötelezik a 18 év felettieket a szomszédunkban

borsonline.hu

Komor figyelmeztetést adott ki a NASA: veszély fenyegeti a Földet

origo.hu

Egy különös nő, aki az egyik férfiből kisfiút csinál, a másikat a halálba kergeti

metropol.hu

A szád is eltátod, ha meglátod, mi horgonyzott le Budapest belvárosában- Fotó!

origo.hu

Második meccsét is megnyerte a magyar válogatott következő ellenfele az Eb-n