Aktuális

Rejtélyes körülmények közt tűnt el a professzor – csak elhagyott kocsiját találták meg

Bors

Létrehozva: 2021.07.23.

Egy nemzeti parkban találták meg annak az egyetemi tanárnőnek az autóját, akinek bő egy hete veszett nyoma.

A Virginai Egyetem közgazdasági karán oktató Julia Christin Devlint július 14-én látták utoljára Charlottesville-ben – írja a Crime Online.

rejtély

A Shenandoah Nemzeti Park biztonsági kamerájának felvételén jól látható, hogy az 55 éves asszony behajt az intézménybe fehér Lexusával – onnantól azonban rejtély, mi történt. A professzor összetört és elhagyatott autójára szombaton bukkantak rá az utána nyomozó hatóságok a park déli részében.

Search Continues in Shenandoah National ParkLURAY, VA – The search for 55 year-old Julia Christine Devlin which began...

Posted by Shenandoah National Park on Thursday, July 22, 2021

A létesítmény vezetése elmondta: saját mentőcsapataik a napokban az illetékes virginiai válságkezelőkkel való szoros együttműködésben fésülik majd át a több mint 800 négyzetkilométer nagyságú területet.

minden civilt arra kérünk, egyelőre a Shenandoah környékét is kerüljék

– figyelmeztetett a park igazgatósága, hozzátevé, hogy a nyomozás végéig önkéntes munkaerőt sem áll módukban alkalmazni. A területen azóta meg is kezdődött a keresőkutyákkal folytatott felderítő akció, hogy minél hamarabb a rejtélyes körülmények közt eltűnt nő nyomára bukkanhassanak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek