Aktuális

Megrázó: életét vesztette egy 2 gyermekes édesanya, hiába küzdöttek érte az orvosok

Bors

Létrehozva: 2021.07.09.

Rettegett a mellékhatásoktól, ezért nem oltatta be magát.

Életét vesztette egy kétgyermekes édesanya, aki annyira rettegett a mellékhatásoktól, hogy nem oltatta be magát. Végül a koronavírus delta variánsa támadta meg, és belehalt a fertőzésbe.

A Kansas Cityben élő 45 éves Tricia Jones sokáig hezitált, beoltassa-e magát, ám amikor hallotta, hogy akár vérrögök is kialakulhatnak az egyes vakcinák miatt, úgy döntött, nem vállalja a kockázatot. Ebben csak erősítette, hogy amikor édesanyja megkapta az első oltását, ágynak esett. Ez azonban csak a szokványos tünet volt, még az édesanyja is győzködte, hogy semmi baja, Tricia hallani sem akart többé a koronavírus elleni vakcináról.

Csakhogy a kisfia az óvodában elkapta a fertőzést, és bár alig volt tünete, átadta a kórokozót az édesanyjának. Tricia kórházba került, napokkal később már lélegeztetőre kellett kapcsolni, az állapota ugyanis rohamosan romlott. Az asszony szervezete végül nem bírta és feladta a harcot.

A családja azért osztotta meg a történetét, hogy mindenkit arra buzdítson, oltsák be magukat. Úgy vélik, hogy Tricia is élhetne még, mert könnyebb lefolyású lett volna a betegség.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek