Aktuális

Sokkoló tragédia: Savval itatták, megszurkálták, majd megfojtották Bernadettet

Bors

2021. július 25. vasárnap 20:00

Brutális gyilkosság áldozata lett egy Nigériában élő magyar nő. K. Bernadettet Lagoszban egy ismerős villanyszerelő ölte meg, méghozzá kegyetlen módon, amit három gyermeke is végignézett.

Forrás: Shutterstock

Egész Nigériát sokkolta, amikor a köztiszteletben álló házaspárt, K. Bernadettet és férjét, a kameruni Gildas Tohouót brutálisan megtámadták három éve saját otthonukban. A házaspár mindkét tagját megszúrták, savat itattak velük, végül a dunaújvárosi asszonyt meg is fojtották. A gyilkosokat elfogták a helyi rendőrök és lecsukták, a család azonban örökre összeroppant, a gyilkosság idején ugyanis a három gyermekük is otthon volt, akik végighallgatták anyjuk haláltusáját.

SHOCKING: Estate electrician, accomplice attack Maersk MD, kill wifeTwo suspects, Ade Akanbi and Olamide Adegoke,...

Posted by M africa online tv on Tuesday, December 10, 2019

Népszerű házaspár

A dunaújvárosi K. Bernadett már jó ideje élt boldog és ki-egyensúlyozott házasságban kameruni származású férjével, Gildas Tohouóval. A házaspár három gyermeket nevelt nagy szeretetben, semmiben sem szenvedtek hiányt, ugyanis Gildas kemény munkával egy nemzetközi szállítmányozási szervezet igazgatójává küzdötte fel magát. A páros mindkét tagja aktív életet élt a nigériai Laoszban, nagy baráti kör vette őket körül. Bernadett maga is kedvelt figurája volt a helyi társaságnak, rengeteg jótékonysági eseményen vett részt, mindenki kedvelte őket. Mint kiderült, gyilkosaikat is jól ismerték, a két férfi közül ugyanis az egyik villanyszerelőként dolgozott a háznál.

Ismerték a támadókat

Sajnos az ismeretség miatt Gildas maga engedte be házukba támadóikat, akikről akkor még nem sejtette: gyilkos szándékkal érkeztek a család villájába. Azonban, miután beléptek, szinte azonnal, szó nélkül a há­zaspárra támadtak: először megfenyegették őket, majd Bernadettet az egyik, Gildast pedig egy másik szobába vonszolták, ahol először a nőnek estek neki. Az asszonyt megszurkálták, majd igazi szörnyűségre kényszerítették: rávették, hogy savat igyon, miközben fo­lyamatosan a pénzüket és a bankkártyáikat, majd azoknak az adatait követelték a rémült, haldokló családanyától. Hiába kapták végül meg ezeket, mégsem kegyelmeztek neki: a kínzás végén megfojtották, miközben úgy tudni, a gyerekek is a házban voltak.

Életmentő üzenet

A zsarukat végül Gildas értesítette, akivel a feleségéhez hasonlóan akartak elbánni: először bántalmazták, aztán vele is savat itattak. A férjnek egyetlen „szerencséje” volt, hogy utolsó erejével SMS-ben értesítette egyik barátját, aki azonnal értesítette a zsarukat. A rendőrök rögtön a helyszínre siettek, és a helyszínen kapták el a két gyilkost. Gildast élet-halál között lebegve vitték kórházba, ám túlélte a történteket. A család azonban érthetően tel­jesen összetört, sosem ocsúdtak fel a tragédia után.

További cikkek

Pucér

Ha nem látod, el sem hiszed, mit találtak a Google térképének böngészése közben!

Covid

Előtte állt az élet: fiatal magyar fiú halt bele a koronavírusba, semmilyen alapbetegsége nem volt

Ez is érdekelhet

origo.hu

160-nal repült át a körforgalmon egy autós a Balatonnál - videó

ripost.hu

Jégesővel és havazással érkezik a hidegfront az országba, ekkor készül lecsapni

life.hu

Kisbabát vár Nádai Anikó

vg.hu

Síbalesetben elhunyt a César-díjas francia színész

szon.hu

Mikrohullámú sütő égett egy nyíregyházi lakásban

origo.hu

1,2 millió ember halálát okozta antibiotikumoknak ellenálló kórokozó

nemzetisport.hu

Női kézi BL: Győri Audi ETO–Krim Ljubljana élőben az NSO-n!

origo.hu

Fontos határidő jár le ma a gyermeket nevelők adó-visszatérítésénél

life.hu

Szakíthattak: "Úgy tudom, hogy különváltak az útjaik" - Kucsera Gábor és Tápai Szabina házasságáról nyilatkoztak barátaik

life.hu

Ezt az élelmiszert semmiképpen ne fogyaszd a koronavírus-járvány ideje alatt

nemzetisport.hu

PL: a 94. percben még a Leicester vezetett, végül a Tottenham nyert

origo.hu

Újabb adóügyi sikert ért el Magyarország Brüsszelben