Aktuális

Orvos rántotta le a leplet a szörnyű valóságról: Ezért könyörögnek neki haldokló betegei – 18+

Bors

Létrehozva: 2021.07.23.

Őszinte posztjában részletezi hátborzongató tapasztalatait az orvos.

Forrás: Pexels

Facebook-oldalán osztotta meg az elmúlt időszakban tapasztalt élményeit egy alabamai orvos. Brytney Cobia a koronavírus-frontvonalon dolgozik az Egyesült Államok legkisebb átoltottságú államában. A szörnyű valóságról őszinte posztjában rántotta le a leplet.

Rengeteg fejlődést értem el az emberek ösztönzésében, hogy beoltassák magukat koronavírus ellen. Hogyan csináltam? Beengedem őket a mindennapjaimba, a súlyos fertőzöttekhez – írja friss bejegyzésében Cobia, majd tovább részletezi helyzetét:

Az egyetlen dolog, amiért könyörögnek a betegek, mielőtt lélegeztetőgépre kerülnek, az a vakcina. Ilyenkor megfogom a kezüket és közlöm velük, hogy nagyon sajnálom, de már késő.

Amikor egy ilyen beteg végül meghal a szövődmények miatt, közlöm a családtagjaikkal a szomorú hírt, és azt javaslom nekik, hogy úgy tiszteleghetnek elhunyt szerettük előtt, hogy beoltatják magukat, és másokat is erre buzdítanak.

„Ilyenkor elsírják magukat, és közlik, hogy nem gondolták volna, hogy ennyire fontos a vakcina.”

Elmondják, hogy azt hitték, ez a vírus kitaláció, vagy csak egy egyszerű influenza, de olyan is akad, aki azt hiszi, hogy a vércsoportja, vagy az erősnek vélt immunrendszere megvédi a koronavírustól. Ezen a ponton belátják, hogy nagyot tévedtek – írja posztjában a doktornő.

Nem késő

Cobia írására több ezren felfigyeltek, a Facebookon egyre csak terjed őszinte vallomása. Mint mondja, aki ezek után úgy határoz, felveszi a vakcinát, nagyon jó döntést hoz – ezzel ugyanis nemcsak önmagát, de szerettei és környezete életét is megóvja.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek