Aktuális

„Sírva ordítottam: lélegezz, Lacika!” - drámai részleteket mesélt a férjét megmentő nő

Bors

2021. július 21. szerda 08:00

Temetőben élesztette újra férjét Anita, sírva könyörgött, hogy mentsék meg az életét.

Mint arról a Bors is beszámolt, jegyese kérte a mentők gyors segítségét ahhoz a 30 év körüli férfihez, aki sírgondozás közben esett össze egy nagyecsedi temetőben. 

A zokogó nő megvizsgálta szerelmét, aki nem lélegzett, ezért megkezdte szerelme újraélesztését, amit később a mentősök vettek át. 

Összesen hat napig kórházba volt, ami után végre hazatérhetett családjához és magához ölelhette menyasszonyát. A megrázó tragédiáról Anita a Blikknek mesélt. Mint kiderült, iszonyatos hőség volt  azon a keddi napon, amikor kimentek a nagyszülők sírját rendbe tenni. 

László pedig már korábban is szenvedett magas vérnyomástól. Miközben a nő gyomlált, Laci váratlanul előrebukott. Kihagyott a légzése, majd lila lett az arca. 

„Sírva ordítottam: lélegezz, Lacika! Hívtam a mentőt, aki a távolból magyarázta, hogy kezdjem el a vőlegényem újraélesztését. Csakhogy a szívmasszázs közben a kimerültségtől már alig éreztem a karomat. Végtelennek tűnő percek teltek el így, teljesen pánikba estem, amikor kikapcsolt a telefonom” – árulta el a nő.

„Hat napig nem ettem, nem ittam, csak imádkoztam, hogy a kisfiam meggyógyuljon. Láttam, amikor a liftből kitolták és bevitték őt az intenzív osztályra. Minden nap bementem hozzá, sosem felejtem el az első mondatát, amit felébredve sírva mondott nekem: Megismerlek, te vagy az anyukám. És megszorította a kezem. Majd vigasztalni próbált, hogy ne aggódjak, mert nem lesz semmi baj”  – mondta könnyeit törölgetve László édesanyja. 

További cikkek

NASA

Döbbenetes felfedezést tett a NASA: Ez derült ki a Halálcsillag mélyéről

TRAGÉIDA

„Soha nem felejtem el a gázolaj szagát”- Kilencen haltak meg az M7-esen történt buszbalesetben

Ez is érdekelhet