Aktuális

Borzalmas kutyatámadás: letépte a fél orrát a férfinak egy megvadult pitbull

Bors

Létrehozva: 2021.07.28.

Egy váratlan pillanatban támadt rá saját gazdájára a keverék kutya. Felfoghatatlan, ami ezután történt.

Teljesen összeomlott Manuel Morales, miután elveszítette szeretett kutyáját. A férfi még 2016-ban mentett meg egy husky és pitbull keveréket, amit a kalózok iránti szeretete miatt Arghh-nak nevezett el. 

A következő években a kopó Manuel legjobb barátjává vált, és minden percüket együtt töltötték. Az egyik nap, a délutáni séta után, Arghh a lépcső tetején feküdt a farkát csóválva, így gazdája úgy döntött, megsimogatja. 

Az eb váratlanul rátámadt Manuelre, figyelmeztetés nélkül az arcába mart, éles fogait gazdája orrába mélyesztette. A megrémült gazda birkózott kedvencével, mire ki tudta magát szabadítani Arghh szorításából, majdnem elveszítette a jobb kezén a hüvelykujját. 

Manuel arcából és kezéből is ömlött a vér a szőnyegre, végül lakótársa vitte kórházba, aki már több mint 10 éve nem vezetett. 

A gazda sokkos állapotba került, pokoli kínok gyötörték, infúzióba kapta a fájdalomcsillapítót, a sebészek pedig azon voltak, hogy elállítsák a vérzését. 

Bár Manuel szobatársának sikerült megtalálnia az orrának maradékát a szőnyegen lévő vértócsában, a harapásnyomok miatt a szakadás túlságosan csipkéssé vált ahhoz, hogy az orrot sikeresen vissza lehessen varrni. A férfi keze is csonka lett - írja a Mirror, ahol képek is láthatók a sérült férfiról. 

Az állatvédők közölték vele, hogy el kell altatnia Arghh-t, így elvitte még egyszer utoljára a tengerpartra, majd onnan vitte el az állatorvoshoz. 

Miután elvesztette legjobb barátját és orra nagy részét, Manuel mély depresszióba esett, és részegen a washingtoni partok felé hajtott azzal a szándékkal, hogy autójával lehajt egy szikláról és a tengerbe veti magát. Szerencsére a sárba beleragadt a kocsija, így volt ideje meggondolni magát. A továbbiakban barátai segítik a nehéz időszakban Manuel Moralest. 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek