Aktuális

Akkora mellei vannak a kebelbarátnőknek, hogy egyenként is kitöltenének egy egész éjszakát - 18+ Fotók

Bors

Létrehozva: 2021.07.11.

Ma megint olyan pusztítóan mellek... akarjuk mondani meleg van, hogy az embernek könnyen agyára megy a hőség, az irodai környezetben helyt álló nőknek meg a mellére az izzadtság - de nem ebben.

Forrás: GettyImages

Bizonyára megannyi hölgy várja, hogy egy-egy nyári napon megszabadulhasson az őt gúzsba kötő melltartótól, alanyunknak azonban nincsenek ilyen gondjai.

Egyrészt azért, mert nyilván alig találna magára való darabot, mellei ugyanis akkorák, hogy az ember fia elsőre azt hihetné, délibábot lát - pláne ebben a hőségben.

Allegra Cole-ról mi is írtunk már:

ő az, aki szintén plasztiktündérré válni vágyó leendő sorstársainak mutat irányt

azt illetően, mégis mi lenne számukra a megfelelő - ami szinte minden esetben eltúlzott méreteket jelent. Itt például éppen felkarolt üdvöskéinek egyikével pózol, akikre Allegra Angyalaiként hivatkozik:

Nos, a hölgy előcibálásának mai apropója nem más, mint az a fantáziára mit sem bízó irodai hőségszett, melyet a már csak bátorságáért is méltán lájkolt posztban visel - a merészebbek ilyen alkalmi darabban is járhatnak tárgyalásokra:

Hiába, sok férfi örülne, ha az ilyesmit konfekcióban árulnák. Meg persze legfőképpen annak, ha minél több nő viselné is - igaz, aki efféle kebleket akar, annak legalább ilyen keményen kell edzenie, hogy gerince és izmai bírják a strapát...

... és legalább ilyen bizarrul fog kinézni vele.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek