Aktuális

Zombik lepték el Pesterzsébetet – fényes nappal kábulnak el a filléres gyilkos drogtól – videó

Bors

Létrehozva: 2021.06.10.

„Egy átlagos hétköznap a kerület utcáin.”

Németh István, az egykoron első magyarként a Mr. Olympia versenyen színpadra álló testépítő kedden 18:35-kor készítette az alábbi, felkavaró videót egy pesterzsébeti kereszteződésben.

A képsorokon azt látni, hogy fényes nappal két, teljesen magán kívül lévő, bódult fiatalember a nyílt utcán úgy hajlong, akár két nyárfa a szélben, és láthatóan nem is zavartatják magukat, hogy esetleg párki láthatja őket.

– Egy átlagos hétköznap Pesterzsébet utcáin – írta egy kommentelő, jelezve, hogy egyáltalán nem egy elszigetelt jelenségről van szó.

A két fiatal valószínűleg valamilyen szintetikus, olcsó kábítószert fogyaszthatott, legyen az a bika néven ismert pszichoaktív anyag, amit bio, illetve herbál néven is ismernek. Ez a sokszor körömlakklemosóval vagy patkányirtó szerrel átitatott növényi törmelék nagyon rövid idő alatt döbbenetes pusztítást végez az emberi szervezetben, és rendszeres használata rövid idő alatt a fogyasztók életébe is kerülhet.

Németh később Instagram-oldalán egy hozzászólásban fejtette ki sarkos véleményét, amivel nem nehéz azonosulni...

– Kis hozzáfűznivaló és reagálás a néhány sajnálkozós kommentre. Aki jól megnézi az láthatja, hogy két kimagaslóan idióta sráccal van dolgunk, akik egyben kellőképpen állatok ahhoz, hogy pont egy kereszteződés közepén csússzanak szét teljesen, fényes nappal.

Ennél sokkal lejjebb már nincs...mindenki tudja, hogy lehet kultúráltan inni és főleg kultúráltan füvezni is...de ezek, szutyok párszáz forintos vegyszereket (nem cannabis) szívogatva totálisan üzemen kívül helyezik magukat kedd délután, az út közepén. Nem csak én láttam őket a lakótelepen...LOL!Zéró szimpátiám van feléjük részemről és az a minimum, hogy itt is hülyét csinálok belőlük, ha szerintük így kell viselkedni az utcán. Emellett igen, nagyon nevetségesnek tartom, mivel letaglózó hogy ekkora hülyék is vannak – írta a személyi edzőként dolgozó sportoló.

Még április elején a rendőrség a Szakértői válasz című videójában mutatta be a Bika nevű pszichoaktív szert, „olcsó és halálos” felütéssel.

A Bika nevű pszichoaktív szerrel tavaly májusban kezdett el először foglalkozni a rendőrség, miután egy nagyobb mennyiséget lefoglaltak. Bár ezt követően több száz büntetőeljárás indult az új drog dílereivel szemben, az elmúlt évben több mint negyven haláleset történt a drog miatt.

A Ripost legutóbb drogos zombi lányokról közölt videót. A Kelenföldi pályaudvaron készült sokkoló felvételen jól látszik, hogy a fiatalok minden bizonnyal drog hatása alatt állnak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek