Aktuális

Öt liternyi használt sütőolaj okozott komoly balesetet egy szombathelyi körforgalomban

Bors

Létrehozva: 2021.06.21.

A használt olajon nem csak egy kocsi, de egy motor is megcsúszott, többen megsérültek.

Forrás: Pexels

Igencsak meglepte az arra autózókat az M86-os és a 87-es út közös szakaszának elképesztő csúszóssága szombat délután. Nemsokára kiderült: nem véletlen, ugyanis az útra valahogyan egy 5 literes palackban fáradt sütőolaj került, ami kiömlött a körforgalomban, és nem csak egy autó, de egy motor is megcsúszott a körforgalom kivezető útján. 

A 112 Press úgy tudja, hogy a motort vezető férfi már korábban észlelte az olajfoltot, amit megpróbált kikerülni, de nem sikerült, még így is elcsúsztak, és ő és utasa hatalmasat estek. Szerencsére, bár megsérültek, de horzsolásokkal megúszták az esetet, azonban a motor csúnyán megrongálódott. Aznap többek is panaszkodtak a csúszós útra: 

Furcsán ment alattam a kocsi, nem tudtam, miért, mintha siklottak volna a gumik, még szerencse, hogy meg tudtam fogni - mesélte a lapnak egy arra autózó. 

Azt egyelőre nem tudni, hogyan került a fáradt olajos palack az útra, a 112Press úgy véli, hogy vagy egy utánfutóról eshetett le észrevételnül, vagy pedig a közeli benzinkúton akarták leadni, és valaki feledékenységből a kocsi tetején hagyhatta, ahonnan leborult. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek