Aktuális

Ráijesztett, ezért úgy orrba verte az autószerelő-tanonc a mesterét, hogy az elájult

Bors

Létrehozva: 2021.06.22.

Mókának indult, de aztán a mentők siettek a helyszínre.

Érdekes esetről számolt be Facebook-oldalán az Országos mentőszolgálat, ahol egy jó fizikumú autószerelő-tanonc úgy orrba verte mesterét, hogy az elájult. A mester meg akarta tréfálni a srácot, de az reflexből ütött.

- Tanulóját szerette volna megtréfálni első gyakorlati napján az a pest megyei autószerelő, aki egy gumiabroncsoszlop mögül előugorva kiáltott rá a gyanútlan fiatalemberre a múlt héten. A meglepetés azonban túl jól sikerült, a padaván ugyanis hatalmas erővel verte orrba mesterét ijedtében, aki ettől ájultan esett össze. Ekkor kérték a mentők gyors segítségét. Mentésirányító bajtársunk azonnal riasztotta a legközelebbi mentőegységet és egészen addig instruálta a helyszínen levőket a betegvizsgálatra és az elsősegélynyújtásra, amíg azok perceken belül helyszínre értek. Az 50 év körüli férfi ugyan még a műhelyben magához tért, súlyos agyrázkódása miatt semmire sem emlékezett és az orra is megsérült. A mentők végül stabil állapotban, aggódó tanonca kíséretében szállíthatták kórházba a mókázó autószerelőt, akinek mielőbbi felépülést kívánunk! A mentésben résztvevőknek gratulálunk! - írta az OMSZ.

EZ MINDENKIT MEGLEPETT A PEST MEGYEI SZERELŐMŰHELYBEN❗️😮Tanulóját szerette volna megtréfálni első gyakorlati napján az a...

Posted by Országos Mentőszolgálat on Monday, June 21, 2021
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek