Aktuális

Elfordultak barátai a mórahalmi fiútól, aki olyan szörnyű dolgot tett öccsével, hogy belehalt: Ezt kívánják neki - 18+

Bors

Létrehozva: 2021.06.27.

Bíróság elé áll V. Ervin, az a 21 éves fiatal, aki tavaly januárban részegen hátba szúrta öccsét, majd rágyújtotta a fiúra a házat. Zoli ismerősei örökre a rácsok mögött akarják tudni a testvérgyilkost.

Forrás: MTI

Mint azt a Bors megírta, hatalmas lángokhoz riasztották a tűzoltókat tavaly január elején. A házban egy holttestet találtak, azonban hamar kiderült, hogy a 18 éves V. Zoltánnal nem a tűz, hanem saját testvére végzett: aznap hajnalban ugyanis a balhés és akkor igencsak ittas állapotban lévő V. Ervin átment két évvel fiatalabb öccséhez, és veszekedni kezdett. Zoli, bár próbálta leállítani Ervint, képtelen volt megfékezni tomboló testvérét, így úgy gondolta, magára hagyja az ordítozó férfit.

Ervin viszont nem hagyta annyiba, és a nála lévő késsel, ahogy öccse hátat fordított neki, hátba szúrta Zolit, majd menekülés közben még rágyújtotta haldokló testvérére a házat.

Tudták a helyiek, hogy Ervin egyszer szörnyűséget tesz

Ervin ezután elmenekült, és elrejtőzött a közeli mezőkön, a zsaruk azonban hamarosan elfogták, az őrizetben pedig mindent bevallott. A helyiek sokkot kaptak a gyilkosság brutalitását látva, azonban sajnos nem voltak meglepve: 

– Zolit mindenki szerette, nagyon csendes, de jólelkű fiú volt, szakács szeretett volna lenni. Imádott főzni, és szerette a testvéreit is. Ervin már balhésabb volt, mindig sejtettük, hogy valami nem stimmel vele – ingatták a fejüket akkor a helyiek

A kö­zösségi oldalán is fegyverrel vagy annak látszó tárggyal pózolt, és kisebb korában is sokszor keveredett bajba, de Zoli mindig kiállt mellette– mondták. 

A család összeroppant

Ervin és Zoli egyedül éltek Magyarországon, szüleik és kisöccsük, Milán Erdélyben laktak. Úgy tudni, nem csak a szülők, hanem a kis Milán is teljesen összeroppant, imádta a testvéreit: 

Egyszerre vesztette el szegényke mindkét testvérét – mondták a mórahalmiak. Úgy tudni, a kisfiú teljesen magába zuhant, amikor megtudta, hogy Zoli nincs többé, a srác rajongott a bátyjáért, mikor pedig meg tudta, hogy mindezért Ervin a felelős, megszólalni sem tudott: 

– Azt kívánjuk, bárcsak fel tudná dolgozni a történteket szegény kissrác – reménykednek a helyiek. 

Bíróság elé áll a testvérgyilkos

Ervin előzetes letartóztatásban van, csütörtökön áll a Szegedi Törvényszék elé, ahol emberölés miatt kell felelnie. Úgy tudni, hogy első kihallgatásán mindent bevallott már. Zoli ismerősei már korábban is leszögezték: szeretnék, ha Ervin örökre börtönben maradna: 

– Ilyen embernek egyszerűen nincs helye a társadalomban. Megölte a csodálatos testvérét, összetörte a kisöccsét és a szüleit is. Miért is kéne elengedni? – mondta a Borsnak a férfi egyik ismerőse.

– Úgy terveztük, hogy többen is elmegyünk a tárgyalásra, hogy lássuk Ervint a vádlottak padján bűnhődni, de a járványhelyzet miatt ez most nem fog összejönni – tárta szét a kezét az ismerős. Még Ervin ismerősei is hasonló állásponton vannak: 

– Erre nincs bocsánat. Hiába voltunk jóban, azt mondjuk: nem szabad emberek közé engedni egy olyan valakit, aki erre képes – mondták határozottan. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek