Aktuális

Harmincas pasik vinnék az ágyba: senki sem képes megmondani, hány éves valójában a szexi lengyel modell – Fotók

Bors

Létrehozva: 2021.06.30.

Na, tippeljenek, hány éves a lengyel Małgorzata Chruścicka?

Forrás: Northfoto

Újságíróként és modellként dolgozik a lengyelek nagy kedvence, Małgorzata Chruścicka, vagyis Maggie, akit most a világsajtó is felfedezett magának és nem alaptalanul.

Míg ugyanis szexi képeit látva a harmincas pasik is elkezdték csorgatni a nyálukat, kiderült,

a hölgy nem kevesebb, mint 58 éves!

Keményen megdolgozik az alakjáért

Ez azért persze nem csak szimplán genetika: Maggie hetente ötször-hatszor edz, az étrendje pedig nem tartalmaz más, mint csirkét, rizst és tojást. A modell 40 évesen kezdett el komolyabban foglalkozni a sporttal: tenisz, jóga, sí, úszás órákat vett, miközben kocogni is eljárt. Hamar rájött, hogy minél többet sportol, annál jobb a kedve, így mára tökélyre fejlesztette az edzést: 70 kilóval guggol és súlyzózik.

Szigorú magával a diétában is

Az étkezésére is figyel persze: a fent említett ételeket szigorúan négy óránként eszi. Maggie jelenleg egy testépítő versenyre készül, ahol a harmincévesekkel száll majd ringbe, és ahogy elnézzük a képeit, minden esélye megvan rá, hogy lenyomja őket.

Harmincas pasik vinnék ágyba

A pasijaikat már úgyis elvihetné, ha akarná, ugyanis Maggienek leginkább harmincas pasik csapják a szelet, hogy ágyba vihessék az isteni testű nőt.

Ő azonban úgy van vele, hogy ugyan tisztában van vele, hogy jobban néz ki, mint harmincévesen, mégsem érti azokat a fiatalabb pasikat, akik az ő korabeli nőkre hajtanak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek