Aktuális

„23 éves vagyok, és egy moziban szexeltem egy 60-as házaspárral”

Bors

Létrehozva: 2021.06.30.

Forrás: Shutterstock

Meglepő történetről számolt be Strictly Anonymous nevű internetes rádióműsorban egy 23 éves férfi. A JD néven bemutatkozó fiatalember vállaltan biszexuális és mindig is arról fantáziált, hogy egyszerre egynél több partnerrel bújjon ágyba, ahogy a nála jóval idősebbek is vonzották.

A gondolatokat végül tettek is követték, és JD rátalált egy hozzá hasonlóan nyitott 60-as házaspárra, Billre és Lindsayre. Először csak cseteltek, majd videotelefonáltak egymással, és a szimpátia olyannyira kialakult közöttük, hogy egy kávézóban találkoztak személyesen is.

Nem hittem el, mennyire kedvesek. Nagyjából mindenről tudtunk beszélni, nem voltak tabuk, és bejöttünk egymásnak így hárman, egyből kialakult közöttünk a kémia

– mesélte a férfi, aki ezután kitalálta, hogy menjenek el hármasban egy mozizásra. Szándékosan olyan filmet választottak, amire nem voltak túl sokan kíváncsiak, így volt lehetőségük egy kicsit hármasban időt tölteni. És mivel a moziterem gyakorlatilag üres volt, olyan dolog történt, amire néhány órával korábban egyikük sem gondolt volna.

– Egy olyan helyen ültünk, ahol az a pár ember sem láthatott minket. Kettejük között ültem, és csak hogy egyszerűbb legyen, anyaszült meztelenre vetkőztem – folytatta JD, akitől aztán a műsorvezető, Cathy megkérdezte, hogy ezután mi is történt.

Egy óriásit szeretkeztem Billel, Lindsay pedig végignézte az egészet. Mindhárman meztelenek voltunk

– mesélte a férfi, aki ezután elárulta, hogy a mozis szex után még találkoztak, sőt, azóta már egy fedél alatt is élnek bizarr hármasban.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek