Aktuális

Csak óvatosan: Ez a 3 csillagjegy nagyon könnyen dühbe gurul

Bors

Létrehozva: 2021.05.14.

Elképesztően haragosak tudnak lenni…

Forrás: Pexels

Az asztrológiában minden állatövnek pontosan meghatározott személyiségjegyei vannak, így nem csoda, ha könnyen megállapítható, hogy egyes csillagjegyek mennyire gyerekesek, vagy épp mennyire passzolnak egymáshoz.

Most megmutatjuk azt a három csillagjegyet, akik a legdühösebbek mind közül.

Kos

A Mars által uralt Kos állandóan mozgásban és működésben van, lendületesen éli mindennapjait és elképesztően kreatív tud lenni. A csillagjegy szülötte gyakran gondolkodás nélkül cselekszik, utál várakozni, és a semmittevést is megveti. Rendkívüli türelmetlenség jellemzi, ami miatt számtalan helyzetben harag uralkodik el rajta.

Skorpió

A csillagjegy szülöttére erősen vonatkozik a valódi skorpiók tulajdonsága, miszerint képesek keményen odaszúrni a másiknak. A Skorpió impulzív, gyakran gonosz: ember legyen a talpán, aki az ellensége akar lenni. Rutinosan képes megleckéztetni másokat, egy Skorpió jelenléte valódi veszélyt jelent egy feszült szituációban.

Vízöntő

A Vízöntő nem hagyja magát háttérbe szorítani: ami a szívén, az a száján. Még attól sem zárkózik el, hogy kegyetlenül gúnyt űzzön másokból. A csillagjegy szülötte megállíthatatlan, folyton a saját feje után megy. Jobb, ha nem húzzák fel, különben elszabadul a pokol.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek