A lapunknak nyilatkozó futár szerint nagyon felhígult a szakma. Mert igen, ez egy szakma, aminek vannak íratlan szabályai.
Tavaly tavasszal mikor beütött a krach, minden kirúgott vendéglátós autóba, motorra vagy biciklire pattant, és nem értik, hogy is megy ez. Persze, azért neveljük őket
– mondja egyik futárunk, aki azt is elárulja, hogy igencsak meg szokták büntetni azokat a kollégákat, akik nem tiszteli a szabályokat.
MINDIG VAN EGY KÉT BUNKÓ. BEPOFÁTLANKODIK ELÉD AZ ÉTTEREMBEN A PULTNÁL, VAGY AUTÓVAL RÁ ÁLL A KOLLÉGÁIRA ÚGY, HOGY AZOK NEM TUDNAK KIÁLLNI. NEKIK SZÓLNAK EZEK A JELZÉSÉRTÉKŰ AKCIÓK
– teszi hozzá Dani, aki naponta 9-12 órát dolgozik, általában ebédidőben és este, amikor pörgősebb a város. Azt mondja: nagyon fárasztó ez a munka, és hamar ki lehet benne égni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.