Aktuális

Egy gonosz anyuka a megszállottja lett egy másik, onlyfansos anyuka képeinek, és szétküldte őket bosszúból mindenkinek

Bors

Létrehozva: 2021.04.09.

A 44 éves Crystal Jackson, akit egyébként Tiffany Poindexterként lehet megtalálni durva történetekről számolt be.

Forrás: Instagram

Újabb fejezetéhez érkezett a balhé, aminek az lett a vége, hogy egy erotikus fotókat megosztó anyuka gyerekeinek mennie kellett egy katolikus iskolából az anyja képei miatt. A 44 éves Crystal Jackson, akit egyébként Tiffany Poindexterként lehet megtalálni a különböző felületeken azt állítja, minden rendben lett volna, ha nincs egy fehér, kiváltságos, velejéig gonosz nő, akinek nem szoktak nemet mondani.

Mint magyarázta, már egy éve futott az onlyfansos oldala, amikor egy apuka rátalált, és említést tett róla a gyerekei iskolájában. Az iskola vezetőségét állítása szerint annyira nem mozgatta meg a dolog, simán szemet hunytak volna fölötte, ha

nem jön ez a szupergazdag nő, és nem kezdi el mindenkinek a neten küldözgetni a képeit, és nem veszi a fáradtságot, hogy kinyomtassa őket, és hagyományos levélben is szétküldözgesse őket minden érintettnek a környéken.

Ez a gonosz anyuka állítólag undorítónak és felkavarónak tartotta, hogy Jackson dögös képeket oszt meg az előfizetéses oldalán, ám annyira azért nem undorodott a dologtól, hogy ne hozott volna létre egy kamuprofilt, hogy követni tudja.

"Ki voltak borulva, hogy meztelenkedem, de ők voltak azok, akik terjeszteni kezdték a képeket" - tette hozzá. Jackson később beperelte őket, hogy az engedélye nélkül olyan tartalmat terjesztenek, amiért mások havi 4500 forintot fizetnek, mire

a szupergazdag, előkelő nő férje egyik este egy roppant kellemetlen hangüzenetet hagyott a telefonján, amiben tök részegen ordibált, hogy Jackson milyen szörnyeteg, hogy szégyent hozott a közösségre és az iskolára.

(via New York Post)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek