Aktuális

Sosem feledik: két nappal kislánya születése után halt meg a rákbeteg apa

Bors

Létrehozva: 2021.03.14.

A gyerek teljesen úgy néz ki, mint az apja, és annak ellenére, hogy rövid volt földi találkozásuk, imádja őt és emlékszik is rá.

Az angol Jamie Hunternél még akkor diagnosztizáltak gyógyíthatatlan rákbetegséget, amikor felesége, Beccy terhes volt, és bár a férfi mindenki szerin csodálatos apa lett volna, végül alig tölthetett együtt pár pillanatot kislányával.

Harper-May ugyanis koraszülött volt, így beteg édesapjának is sikerült megismernie őt, majd a születése után 2 nappal apja elhunyt.

Tíz hónappal később a Birmingham Live meglátogatta a családot és beszámolójuk szerint Harper-May úgy néz ki, mint az apja, és annak ellenére, hogy rövid volt földi találkozásuk, imádja apját. Megcsókolja a képeit, búcsút int neki, amikor meglátogatják a sírját.

A nő nehezen birkózott meg párja elvesztésével, de annak nagyon örül, hogy a férfi tudott találkozni a lányával.

Legalább találkoztak, és rengeteg emlékünk és fotónk van azokról a pillanatokról. Egyetlen másodpercig sem számítottam rá, hogy mindez ilyen gyorsan megtörténik utána. Úgy tűnt, hogy rendben van, de másnap, amikor hazajöttünk, hirtelen romlott az állapota. Olyan volt, mintha a lánya születése után abbahagyta volna a harcot, mintha csak azért tartott volna ki, hogy lássa – idézte fel azokat a napokat az édesanya.

Beccy idősebb gyermekei 19, 17, 16, 12 és 9 évesek, vagyis férje halála után egyedül maradt egy újszülöttel és 5 nagyobb gyerekkel.

Nehéz elhinni, hogy valóban megtörtént. Nem tudtam, hogyan fogom átvészelni. Csak Harper tartotta bennem a lelket és neki szenteltem magam, és azóta is ezt teszem

– mesélte.

Jamie barátja, Taylor létrehozott egy JustGiving oldalt Beccy és a baba számára. Több mint 75 000 fontot (32 millió forintot) gyűjtött össze eddig.

Nagyon meglepett, hogy mennyit gyűlt össze. Megdöbbentem, hogy az emberek a világ minden tájáról kapcsolatba léptek velem. Harper-May számára megtakarítom a pénzt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek