Mivel a medvehagyma levelei könnyen összekeverhetőek a gyöngyvirág, sőt a kikerics mérgező leveleivel, ezért a legjobb, ha szedéskor azonnal megszagolja a növényt. Ha fokhagymás illatot érez dörzsöléskor, jó úton jár egy finom ételhez vezető úton. Ha ezt az illatot nem érzi, semmiképpen nem szabad sem megvenni, sem megfőzni a medvehagymának vélt leveleket.
Mielőtt elindul gyűjteni, érdemes elolvasni korábbi cikkünket is, amiben azt gyűjtöttük össze, hogy hogyan döntheti el, hogy medvehagymát talált-e.
A jellegzetes illat már az ízére is enged következtetni: íze a fokhagyma és a snidling keveréke a fokhagyma keserűsége és a szájban maradó maró szaga nélkül. A medvehagyma a legjobb tavaszi vitaminbomba, ezért érdemes többféle ételben is kipróbálni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.