Aktuális

Dolly Roll-kazettára mondta fel Sándor: agyonlövi feleségét és annak két testvérét

Bors

2021. március 27. szombat 20:00

Feleségévével és annak két lánytestvérével végzett a fejsérülése óta egyre agresszívabbá váló kisvárdai férfi, aki egykor zsaruként dolgozott.

Forrás: Shutterstock

Évek óta furcsán viselkedett Kovács Sándor, aki azt képzelte, felesége és annak lánytestvérei ki akarják forgatni a vagyonából, de arra senki sem számított, hogy végül 1985-ben ki is végzi az asszonyokat.

Súlyos balesetet szenvedett

A kisvárdai Sándornak volt már egy házassága, szépen éltek és ma már a krónikák sem szólnak róla, hogy miért váltak el. Későbbi visszaemlékezések szerint 1973-ban változott meg, amikor Trabanttal karambolozott, kiesett a szélvédőn és koponyasérülést szenvedett. Agresszív lett, és eddigre már második házasságában úgy képzelte, hogy a felesége családja, szűkebben a két sógornője kikészítik őt. Kovács rejtélyes esetekről is beszámolt: valaki elvágta a Zsigulija fékvezetékét, kétszer pedig a kerék is kiesett alóla – írta az Élet Elleni Bűncselekmények blogoldal.

Felesége szerinte azzal zsarolta, hogy írassa rá a szőlő felét. A feleség családja szerint azonban Kovács egy időzített bomba volt, aki verte az asszonyt és annak gyerekét. Nekik volt igazuk.

Bukott zsaruból lett gyilkos

Kovácsot 1983-ban a rendőrségtől is leszerelték egy lopási ügy miatt, korábban pedig többször is kapott fegyelmit, sőt be is csukták, mert hivatalos eljárásban vert meg valakit. Elmeállapota 1984-re vált teljesen kezelhetetlenné: egy alkalommal úgy megverte a feleségét, hogy az asszonynak végleg elege lett belőle, beadta a válókeresetet, az apjához költözött.

"Kedden végrehajtották a halálos ítéletet Kovács Sándor 38 éves kisvárdai lakoson. Mint arról lapunkban is hírt adtunk,...

Közzétette: Élet elleni bűncselekmények – 2019. február 5., kedd

Kovács utánament az apóshoz, kérte, jöjjön haza, de az asszony nemet mondott. A férfi erre visszament a kocsijához a szabályosan tartott vadászfegyveréért, egy pár pillanatra beült a kocsiba és gyakorlatilag egy beismerő vallomást mondott fel a rádiósmagnóban lévő Dolly Roll-kazettára.

Visszament apósa lakásához, betörte az ajtó üvegét, és kétszer belőtt. Felesége rémülten próbált menekülni az ablakon keresztül, de Kovács észrevette és két lövéssel agyonlőtte. Ezután döntött úgy, hogy a két nővérrel is végez, hiszen szerinte ők voltak az igazi bűnösök, akik ellene hangolták a feleségét.

Nem emlékezett a bíróságon

Egyik sógornője az első lövés elől még el tudott hajolni, de a második lövés már eltalálta. A nő a kórházban halt bele a sérüléseibe.

Kovács aztán másik sógornője lakása felé vette az irányt, és nem kegyelmezett, ott is gyilkolt. A Hamza lányok szabályos lemészárlása a több helyszín ellenére sem tartott tovább 15 percnél. Kovács Sándor ezután hazament, késsel felvágta a nyakát és a csuklóját, de rátaláltak és meg tudták menteni az életét, hogy aztán halálra ítéljék. Sándor a bíróságon nem akart emlékezni, azt állította, még a magnókazettán sem ismeri fel a saját hangját, de ez a védekezési taktika nem vált be, kivégezték.

Véletlenül lett meg a bizonyíték

A Dolly Roll Eldoradoll című kazettáján található vallomást egy ismerős találta meg teljesen véletlenül, miután betette otthon a lejátszóba, hogy egy kicsit zenét hallgasson.

Ekkor vette észre, hogy nem csak slágerek vannak rajta. „Amit csinálok, tudom, miért csinálom. Az én elhatározásomból, senki nem kényszerített rá, a feleségem egyszerűen nem áll velem szóba, ezt a szégyent én tovább nem csinálom. Így pontot teszek a végére, saját vadászfegyveremmel az egész Hamza családot kinyírom. Ezzel torlom meg, amit csináltak velem szemben. Hiába dolgoztam, hiába güriztem, ez nem volt így jó” – hallható a végzetes üzenet a kazettán.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16059219_auto_resized.jpg
origo.hu

Figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnapra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15775_resized.jpg?avcount=1685850908
origo.hu

Ettől az ukrán bejelentéstől félt mindenki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16058028_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Mi legyen az ebéd az első nyári hétvégén? Menüajánlat nem csak kezdő szakácsoknak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16058444_auto_resized.jpg
vg.hu

A Budapest Airport rácáfolt a pilóták kifogására

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16059080_auto_resized.jpg
ripost.hu

Ledobta a melltartót a háromgyermekes színésznő: félmeztelenül pózolt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16058698_auto_resized.jpg
vg.hu

Eddig 261 áldozata van az indiai vonatbalesetnek – videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15776_resized.jpg?avcount=1685850908
origo.hu

Titokzatos férfival töltötte az estét Schobert Lara - fotók

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16060031_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Bomba alakot villantott Laky Zsuzsi, ő a magyar J.Lo

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16059263_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ne csináld többet, nyáron kinyírod a telefonod az ilyen hibákkal

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/16058017_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Elfeledett fénykép buktatta le az időutazó nagyapát

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2023/06/Jo8zrohf2ghfN4wu7707kNc0rRicZt1Cw2q-1wOwI6I/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzIzNzQxOGVmNTBiYjRjZDA5YWU1NjEyNTBmYTBlMDc3.jpg
Tragédia

HÉV-baleset: az öngyilkost támadják, teljesen összeomlott a vezető

https://cdn.borsonline.hu/2023/06/9NtL2X3FDNZCV_CKe1ta9feaySAqD9t2-6WzbBq1trA/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NmZWY2MWY4YzBmMzRlNGY4NWRhNTU4M2U2MTlhOWU0.jpg
gyilkosság

Szekszárdi gyerekgyilkosság: a kislány szülei a gyilkos sírjára költenék a kártérítést