Aktuális

Dolly Roll-kazettára mondta fel Sándor: agyonlövi feleségét és annak két testvérét

Bors

2021. március 27. szombat 20:00

Feleségévével és annak két lánytestvérével végzett a fejsérülése óta egyre agresszívabbá váló kisvárdai férfi, aki egykor zsaruként dolgozott.

Forrás: Shutterstock

Évek óta furcsán viselkedett Kovács Sándor, aki azt képzelte, felesége és annak lánytestvérei ki akarják forgatni a vagyonából, de arra senki sem számított, hogy végül 1985-ben ki is végzi az asszonyokat.

Súlyos balesetet szenvedett

A kisvárdai Sándornak volt már egy házassága, szépen éltek és ma már a krónikák sem szólnak róla, hogy miért váltak el. Későbbi visszaemlékezések szerint 1973-ban változott meg, amikor Trabanttal karambolozott, kiesett a szélvédőn és koponyasérülést szenvedett. Agresszív lett, és eddigre már második házasságában úgy képzelte, hogy a felesége családja, szűkebben a két sógornője kikészítik őt. Kovács rejtélyes esetekről is beszámolt: valaki elvágta a Zsigulija fékvezetékét, kétszer pedig a kerék is kiesett alóla – írta az Élet Elleni Bűncselekmények blogoldal.

Felesége szerinte azzal zsarolta, hogy írassa rá a szőlő felét. A feleség családja szerint azonban Kovács egy időzített bomba volt, aki verte az asszonyt és annak gyerekét. Nekik volt igazuk.

Bukott zsaruból lett gyilkos

Kovácsot 1983-ban a rendőrségtől is leszerelték egy lopási ügy miatt, korábban pedig többször is kapott fegyelmit, sőt be is csukták, mert hivatalos eljárásban vert meg valakit. Elmeállapota 1984-re vált teljesen kezelhetetlenné: egy alkalommal úgy megverte a feleségét, hogy az asszonynak végleg elege lett belőle, beadta a válókeresetet, az apjához költözött.

"Kedden végrehajtották a halálos ítéletet Kovács Sándor 38 éves kisvárdai lakoson. Mint arról lapunkban is hírt adtunk,...

Közzétette: Élet elleni bűncselekmények – 2019. február 5., kedd

Kovács utánament az apóshoz, kérte, jöjjön haza, de az asszony nemet mondott. A férfi erre visszament a kocsijához a szabályosan tartott vadászfegyveréért, egy pár pillanatra beült a kocsiba és gyakorlatilag egy beismerő vallomást mondott fel a rádiósmagnóban lévő Dolly Roll-kazettára.

Visszament apósa lakásához, betörte az ajtó üvegét, és kétszer belőtt. Felesége rémülten próbált menekülni az ablakon keresztül, de Kovács észrevette és két lövéssel agyonlőtte. Ezután döntött úgy, hogy a két nővérrel is végez, hiszen szerinte ők voltak az igazi bűnösök, akik ellene hangolták a feleségét.

Nem emlékezett a bíróságon

Egyik sógornője az első lövés elől még el tudott hajolni, de a második lövés már eltalálta. A nő a kórházban halt bele a sérüléseibe.

Kovács aztán másik sógornője lakása felé vette az irányt, és nem kegyelmezett, ott is gyilkolt. A Hamza lányok szabályos lemészárlása a több helyszín ellenére sem tartott tovább 15 percnél. Kovács Sándor ezután hazament, késsel felvágta a nyakát és a csuklóját, de rátaláltak és meg tudták menteni az életét, hogy aztán halálra ítéljék. Sándor a bíróságon nem akart emlékezni, azt állította, még a magnókazettán sem ismeri fel a saját hangját, de ez a védekezési taktika nem vált be, kivégezték.

Véletlenül lett meg a bizonyíték

A Dolly Roll Eldoradoll című kazettáján található vallomást egy ismerős találta meg teljesen véletlenül, miután betette otthon a lejátszóba, hogy egy kicsit zenét hallgasson.

Ekkor vette észre, hogy nem csak slágerek vannak rajta. „Amit csinálok, tudom, miért csinálom. Az én elhatározásomból, senki nem kényszerített rá, a feleségem egyszerűen nem áll velem szóba, ezt a szégyent én tovább nem csinálom. Így pontot teszek a végére, saját vadászfegyveremmel az egész Hamza családot kinyírom. Ezzel torlom meg, amit csináltak velem szemben. Hiába dolgoztam, hiába güriztem, ez nem volt így jó” – hallható a végzetes üzenet a kazettán.

További cikkek

Karambol

Súlyos baleset történt, azonnal indultak a rendőrök és a tűzoltók a XVIII. kerületbe

Sértés

Márki-Zay Péter szerint a Fidesz támogatói fogyatékosak

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

NFL: 24 pontos hátrányból visszajött, mégis kikapott a Bucs a Ramstől

metropol.hu

Nagy a baj, Erdélyi Mónika háza kényszerárverés alatt van

life.hu

Gyász: tragikusan fiatalon hunyt el a magyar színművész, rendező

kemma.hu

Rejtélyes rosszullétek az akkugyárban, rendőrökkel szembeszálló anya és rengeteg baleset – ez volt a hét

origo.hu

Világít a koronavírus a szájmaszkba tehető betéten

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: vége a nagy spanyol sorozatnak, Norvégia néggyel nyert

origo.hu

Ez a világ 10 legnagyobb bankja – galéria

vg.hu

Magángéppel érkeztek Oslóba a tálibok a nyugati világgal való első tárgyalásra

origo.hu

Átrepült egy ember a 80-nal hajtó buszon, az utasok reakciója felülmúlhatatlan volt

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 24.: Ütős nap a hétfő

origo.hu

Tyrannosaurus üldöz síelőt a Jurassic World: Világuralom előzetesében - videó