Míg a legtöbben alig várják a húsvétot a sonka miatt, nem mindenkit nyűgöz le a füstölt húsáru. Nekik kínálunk most egy egészen különleges ételt: a sajtból készült répatálat.
1. Vásároljon natúr sajtkrémet a boltban, és keverje ki reszelt sajttal és friss zöldfűszerekkel. Tehet bele snidlinget, kakukkfüvet, oregánót, vagy bármit, amit csak szeret.
2. Formázza répa formájúra, fedje be reszelt cheddarral vagy bármilyen más reszelt sajttal, ami erőteljesen sárga színű. De ha szereti, reszelt sárgarépával is befedheti!
3. Sárgarépa leveleiből készítse el a sajttál "zöldjét".
4. Különböző sós kekszekkel, krékerekkel vagy grissinivel tálalja.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.