Aktuális

Magyar apa-fia páros mentette meg egy ember életét Ausztráliában: hajszálon múlt a tragédia - videó

Bors

Létrehozva: 2021.03.28.

Ausztrália magyarul című videósorozatában számol be egy kint élő magyar férfi arról, hogyan mentették megy egy férfi életét.

Az óceán mellett élő férfi édesapjával fiával együtt indult el jetskizni, ami hamar drámai fordulatot vett: megmentették egy fuldokló ember életét.

Veszélyes részből húzták ki a fuldokló férfit 

– Megmentettem valakinek az életét. Van ez a kijárat az óceánra. Amikor az apály az feljön, a víz megy kifelé, rettentő nagy erővel. Kint vannak táblák, hogy vigyázni kell, úszni nem szabad! Rettentő nagy a sodrás –mesélte YouTube-videójában a magyar férfi.

Lucas mondta menjünk ki az óceánt megnézni. Elértünk a végére, és láttunk egy embert a víz közepén, egy szörfdeszka volt nála. Integett, próbált megállítani, mert fuldokolt. Át akart menni egyik részről a másikra. Elindult és a víz elkezdte kivinni.– mesélte a drámai részleteket a magyar férfi. Hozzátette: Nem volt rajta életmentő mellény, semmi nem volt rajta.

Az volt a szerencséje, hogy mentünk kifelé, és megláttuk. Láttuk, hogy bajban van. A szörfdeszkával nem tudom mi történt. Mondtam kapaszkodjon rá a jetskire – mesélte, de figyelmeztette a kétségbeesett férfit, ha felmászik, akkor ők is bele borulnak a vízbe.

Végül sikerült egy-két kört menniük és kihúzni az életveszélyben lévő férfi a veszélyes részről. 

Visszavittem a sziklához, egy sziklás részhez. Láttuk jött az életmentő rendőrcsónak. Sikerült neki túlélnie, mert megmentettük.

– zárta történetét a férfi.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek