Aktuális

Teljesen jól van – mondja a koraszülött kislányra az anya, akinek gyönge testét két kezével roppantotta össze a kegyetlen apja

Bors

2021. február 4. csütörtök 19:00

A koraszülött Holly Roe súlyos fejsérüléseket szenvedett és 12 bordája eltört miután kegyetlen édesapja halálra kínozta őt egy sokkolóval.

Forrás: Facebook

Holly Roe mindössze nyolc hetet élhetett, ám rövid élete alatt borzasztó szenvedéseket kellett átélnie. 

Apja, a 32 éves brit Michael Roe 2018 szeptemberében addig kínozta a kislányt, amíg a gyermek bele nem halt a szörnyű fájdalomba. Az újszülött fején olyan súlyos sérülés keletkezett ami már magában is agykárosodást okozott, de szívtelen apja itt nem állt meg. Megfogta a kislányt a két kezében és rázni kedzte.

Olyan erővel szorította a picit, hogy eltörte 12 darab bordáját,

ami szintén halálos sérülésnek számított, hiszen a hegyes csontok átszúrták a csecsemő tüdejét és akár a szívét is megsebesíthették volna.

A kislány 22 éves édesanyja, Tiffany Tate mindvégig otthon volt a gyermek kegyetlen kivégzésekor, de nem tett semmit. Később a rendőröknek azt mondta, hogy ő azt hitte a kislánnyal minden rendben van. A gyermek azonban akkor valószínűleg már órák óta halott volt. 

A bíróságon Tate – aki intézetben nőtt fel – azt vallotta, hogy párja korábban fejre ejtette a koraszülött kisbabát, de nem vitték orvoshoz, mert azt hittén jól van. Bevallotta azt is, hogy gyermekével valójában nem sikerült kialakítaniuk bensőséges viszonyt, hiszen néhány hétig inkubátorban volt, hozzá sem érhettek.  Éppen ezért a lányka apja magára vállalta, hogy éjszakánként felkel a kislányhoz és megeteti. Ekkor történhetett a szörnyű bántalmazás is.

Roe Szeptember 9-én hajnali fél kettőkor szólt az anyának, hogy a baba nem lélegzik. Hiába hívták ki a mentőket hozzá, már késő volt, a lánykát nem sikerült újraéleszteni. Az orvosok brutális sérüléseket találtak a nyolchetes testén, ami egyértelműen kegyetlen bántalmazásból származott. 

A szülőket letartóztatták, gondatlanságból elkövetett csecsemőgyilkosság miatt. Roe tagadta a vádakat, a bíróságon azt vallotta, pontosan tudta mit csinál, és nem bántotta a gyermeket. A bizonyítékok és a halottkém jelentése azonban ezt határozottan cáfolja. 

(via

További cikkek

Koronavírus

Ahhoz vagyunk hozzászokva, hogy a betegeink meggyógyulnak. Most nem gyógyultak meg – egy magyar Covid-osztályos nővér vallomása

Baleset

Fiatal focista vesztette életét a XVIII. kerületi balesetben

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: vége a nagy spanyol sorozatnak, Norvégia néggyel nyert

likebalaton.hu

Hidat építünk ember és Isten között – üzeni a Tihanyi Bencés Apátság perjele

origo.hu

Széttéptek egy egész birkanyájat Somogy megyében

magyarnemzet.hu

Az utolsó pillanatban 16 méterről egyenlítettek a kézilabda Eb-n! + videó

szon.hu

Autó égett Tiszakanyárnál

origo.hu

Ez a világ 10 legnagyobb bankja – galéria

nemzetisport.hu

NFL: 24 pontos hátrányból visszajött, mégis kikapott a Bucs a Ramstől

borsonline.hu

Az orvosok is megdöbbentek azon, mit találtak a 67 éves bácsi szervezetében

origo.hu

Amerikainak gondolt kolbásszal küzdött a vendégekért a Kádár-diktatúra furcsa gyorsétterme, a City Grill

origo.hu

Valóban bármelyik pillanatban háború törhet ki Ukrajna és Oroszország között?