Aktuális

Szívszorító pillanat: mécsest gyújtott Valentin napon a Karcagon meggyilkolt édesanyja sírjánál a 3 éves Vendel - fotó

Bors

Létrehozva: 2021.02.16.

Már több mint egy hónap telt el azóta, hogy a lajosmizsei erdőben megtalálták elásva a karácsony előtt eltűnt karcagi édesanyát. A tisztességes temetése óta Éva minden nap kijár lánya sírjához, ahová Marianna gyermekeit is rendszeresen magával viszi.

Január végén vettek végső búcsút attól a 24 éves karcagi nőtől, akit még december 22-én gyilkolt meg a volt barátja. B. Attila karácsony előtt két nappal azért utazott Karcagra, hogy kibéküljön Mariannával, de összevesztek, és a férfi a vita hevében megfojtotta a nőt. A gyilkosság idején a szomszéd szobában tartózkodtak az áldozat 3 és 7 éves gyermekei. Kiss Marianna és B. Attila öt évig alkottak egy párt, három esztendeje pedig egy közös gyermekük is született. A kis Vendelt és Rubent a tragédia óta a nagymamájuk neveli.

Minden nap kijárok a temetőbe, a gyerekeket pedig csak akkor hozom, amikor ők is ki akarnak látogatni az édesanyjukhoz. Valentin napon, vasárnap Vendel is eljött velem. Vettünk egy mécsest és egy koszorút, a három éves gyermek pedig egy kis szívet is odarakott édesanyja fényképe mellé

– mesélte a Borsnak Lázók Éva.

Mint mondta, a gyerekek a körülményekhez képest jól vannak, de hamarosan egy pszichológus is fog velük foglalkozni. A kisebbik nagyon ragaszkodó, az óvodán kívül el sem mozdul a nagymamája mellől.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek