Aktuális

Brutális: 20 tűzoltó erőszakolta meg a tinilányt

Bors

Létrehozva: 2021.02.09.

Gyomorforgató, mit tettek a tűzoltók a 13 éves kislánnyal. Belegondolni is szörnyű, milyen rémségeket kellett a kamasznak átélnie.

Felháborító – ugyanakkor jogilag sajnos egyáltalán nem egyszerű – eset miatt gyűlt össze a bíróság Franciaországban. Egy kamaszlányt legalább húsz tűzoltó használt ki perverz nemi vágyaik kielégítésére két éven keresztül. Az áldozat a zaklatások kezdetekor mindössze 13 éves volt.

A most 25 éves Julie 2008-ban ismerte meg a tűzoltóként Bourg-la-Reine-ben állomásozó Pierre-t. A férfi folyamatosan üzenetekkel bombázta, később pedig webkamerán keresztül arra kérte, hogy a kamaszlány vetkőzzön le neki. Miután a gyermek ezt megtette, a férfi továbbadta a telefonszámát más tűzoltóknak, akik hasonlóképp kihasználták őt – írja a The Guardian.

A vádirat szerint a tűzoltók kvázi egymás közt adták körbe a tinit, de volt, hogy egyszerre többen is megerőszakolták. Julie édesanyja mit sem sejtett a szörnyűségekről. Akkor még hálás is volt, hogy a tűzoltók felkarolták, a szárnyuk alá vették a lányát.

Még tortát is készítettem nekik – mondta az asszony elszörnyedve.

Mindeközben a lány úgy írt naplójában az esetről:

rettegett és a félelem megbénította őt.

Három tűzoltó beismerte az aktusokat – a történet azonban itt vesz újabb fordulatot.

Nem erőszak, hiába kiskorú

Noha az áldozat kiskorú volt, ez – ellentétben más országokkal – nem jelenti automatikusan azt, hogy az eset nemi erőszaknak minősül. Miután a tűzoltók azt vallották, a szex beleegyezéses volt, hiába volt 13 éves a lány, ez nem számít. Mivel azonban közfeladatot ellátó személyekről van szó, bíróság elé állíthatóak – ám nem erőszak miatt. Így legfeljebb hét évre ítélhetőek – míg a nemi erőszak 20 évet jelentene a rácsok mögött. Ehhez azonban az áldozatnak bizonyítania kell, hogy megpróbált ellenállni – azaz újra kell élnie a szörnyűségeket.

Ez is érdekelheti!

A férfi tagadja, hogy megerőszakolta a 11 éves kislányt, de a terhességi teszt mást mond – 18+

Rosszabb, mint egy horrorfilm: megerőszakolták, megkövezték és eltemették – mégis túlélte a tinilány

Orális szexre kényszerítette nevelt fiát, emellett lányait is megrontotta a Komárom-Esztergom megyei pedofil

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek