Aktuális

Megszólalt a család Gesztesi Károly újratemetéséről

Bors

Létrehozva: 2021.01.28.

Forrás: Bors

Mint ahogyan a Bors is szemlézte: egy évvel Gesztesi Károly temetése után rokonai újra szeretnék temetni a színészt, és „Budakalásznál sokkal méltóbb nyughelyet találni a számára”. Németh Sándor, lelkész a Blikknek azt is elmondta, ő és a gyülekezete minden támogatást szeretne megadni ehhez, és az újratemetés és a síremlék elkészítésének költségeihez is hozzájárulna. 

A Borsnak a színész fia, Márkó elárulta, hogy a Gesztesi villát valóban árulják, de nagy valószínűséggel továbbra is Budakalászon marad a család.

A családtagjaim közül senki sem beszélt ilyesmiről, még csak gondolatban sem merült ez föl. A házat el kell adni és áruljuk is, de nem tervezünk a városból elmenni, és így apu mindig a közelünkben lesz – mondta a színész fia.  

A fiúból lett családfő igyekszik mindent teljesíteni, amit az édesapja szeretett volna, továbbra is a legjobb testvérek Mátéval, Dáviddal, Pankával és Áronnal, és azt is elárulta, hol szeretett volna nyugodni tragikus hirtelenséggel elhunyt édesapja.

További részletek holnap a Borsban, ahol Gesztesi Márkó azt is elárulja, mit szólt a család édesapja kihantolásának híhére! 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek