Aktuális

Karcagi emberölés: Egy napig rejtegette kocsijában Marianna élettelen testét az exe – kisfiát is beültette az autóba

Bors

2021. január 12. kedd 20:00

Újabb részletek derültek ki a karcagi emberölésről: B. Attila több mint egy napig tárolta kocsija csomagtartójába exe holttestét. A férfi attól sem riadt vissza, hogy kisfiát az édesanyja élettelen testét rejtő kocsival furikázza.

Hiába találták meg a holttestet, cseppet sem enyhül a decemberben meggyilkolt kétgyermekes karcagi édesanya családjának fájdalma. Kiss Mariannát még karácsony előtt két nappal fojtotta meg az exe, akivel december 6-án költöztek el egymástól. B. Attila eleinte azt hazudta, hogy a Dunába dobta a testet, aztán megtört: a 24 éves nő maradványai pedig 130 kilométerre a gyilkosság helyszínétől kerültek elő a föld alól.

Most újabb, vérfagyasztó részletek derültek ki a gyilkosság kapcsán. Többek közt az, hogy a férfi egy teljes napig autója csomagtartójában rejtegette a holttestet, mielőtt megszabadult tőle. Ez idő alatt volt, hogy közös kisfiukat is beültette a kocsiba. 

Nyaka köré fonta a karját

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség szóvivője, Nagy Lajos az emberölés részleteiről beszélt a Borsnak.

– A gyanúsított a vita során egy hirtelen mozdulattal a nő nyaka köré fonta a karját és erősen a mellkasához szorította a fejét. Ebből csak akkor engedett, amikor az áldozata elveszítette az eszméletét. A holttestet a kocsija csomagtartójába tette, majd az eddigi adatok szerint másnap rejtette el – nyilatkozta.

Miközben a 38 éves férfi a hálószobában végzett a volt élettársával, addig közös, hároméves gyermekük, Vendel, és a Marianna korábbi kapcsolatából született hétéves Ruben egy szobával arrébb nézték a tévét.

Információnk szerint a holttestet a férfi egy darabig az ágyneműtartóban tárolta, aztán a kisebbik gyermekkel – és Marianna csomagtartóba rejtett holttestével – hazaautóztak Felsőlajosra.

„Most megszenved a bűneiért”

– A kocsival beállt az udvarba, de semmi szokatlant nem vettünk észre és nem is gyanítottunk semmit. Nekünk ez még most is hihetetlen. Ha valaki ennyire szereti a másikat, mint a fiam Mariannát, hogy lehet képes arra, hogy ezt tegye vele? – tette fel a kérdést kedden délelőtt a könnyeit visszatartva Manti, a gyilkossággal gyanúsított férfi édesanyja.

– A fiamról azóta sem tudunk semmit. Most megszenved a bűneiért. Hiába a fiam, de ha képes volt ezt megtenni azzal, akit állítólag mindennél jobban szeretett, akkor viselje tettének a következményeit! Ahogy Marianna családjának, úgy ez nekünk is egy hatalmas tragédia. Nagyon sajnálom Évát, elnézést is kérek tőle, de mi erről nem tehetünk. Mindketten elveszítettük a gyermekeinket – tette hozzá a Borsnak 62 éves asszony.

Megkapták az engedélyt a temetéshez

A kis Vendel december eleje óta a gyilkossá vált apja családjánál volt, de a hároméves fiút most átvitte magukhoz Karcagra Éva. Korábban ott élt náluk, őket sokkal jobban ismeri.

– Kizártnak tartom, hogy ilyen gyorsan kiásott volna egy gödröt, szerintem több ideig tárolta a lányomat a kocsijában. A családja elmondása szerint csak egy olyan nap volt, amikor több időre ment el otthonról Attila, de az nem a gyilkosság utáni volt, hanem jóval később. Addig csak napi fél órára tűnt el otthonról, annyi idő alatt pedig biztosan nem tudta volna véghez vinni ördögi tervét – reagált a fejleményekre a Borsnak Lázók Éva.

Az elhunyt nő édesanyja arról is beszélt, hogy a boncolás eredményéről még nem tudnak semmit, de már megkapták az engedélyt arra, hogy eltemessék Mariannát. Információnk szerint a szertartásra még ebben a hónapban sor fog kerülni.

További cikkek

Horror

Sarlóval fejezték le a turistát a vakáción

Horror

Évekig őrizgette neje holttestét a feleséggyilkos rém

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Videó: nézni is borzalmas – a nehézsúlyú UFC-bajnok „ott” ütötte meg a Jackass sztárját

ripost.hu

Ezüsthajnak becézik: már 13 évesen őszült az erdélyi "csodalány"

origo.hu

Az utas kinyitotta egy furgon ajtaját a Széna téren, ami ezután jött, az igazi szégyen - videó

beol.hu

Bejelentették a Fidesz Békés megyei képviselőjelöltjeit

nemzetisport.hu

Női kézi: hosszabbított norvég válogatott kapusával az ETO

vg.hu

Romkastélyok és luxuspaloták eladósorban

metropol.hu

Szörnyű hír érkezett, öngyilkos lett az ismert színész

mandiner.hu

Elkezdődött az oltási kötelezettség parlamenti vitája Németországban

vg.hu

Jótékonykodásra is fordít vagyonából Rihanna, a világ leggazdagabb énekesnője

origo.hu

Forradalmi döntés született, az egész világon elkezdődhet a repülő autók korszaka - videó