Aktuális

Felfoghatatlan tragédia: Örömében lőtte agyon négyéves gyermekét a fiatal

Bors

Létrehozva: 2021.01.04.

Az újévet szerette volna táncával köszönteni, amikor örömtüzet nyitott az utcában és lelőtte négyéves kisfiát.

Forrás: Rendőrségi fotó

A 21 éves Zantyler Foster-Hooks az egyike volt annak a négy felnőttnek, akik a 4 éves kisfiúval, Messiah Taplinnal ünnepelte a szilvesztert.

A férfi fegyverével kiment örömtüzet nyitni az Újév alkalmából, de véletlen belőtt a ház ablakán, ami a gyerek halálát okozta.

Amikor a rendőrök nem sokkal az eset után kiérkeztek a helyszínre, már nem találtak ott senkit, mert a négy felnőtt bevitte Messiaht a kórházba, ahol a kicsi a fejlövés következtében meg is halt. A kórház értesítette a rendőrséget, akik rögtön kihallgatták a négy gyanusítottat: ketten közülük egyértelműen azt állították, hogy az utcáról lőtt be a gyilkos.

Elég hamar siekrült rekonstruálnunk a történteket.– Zantyler mindenképpen magával akarta vinni a fegyverét, amikor kiment táncolni az utcára. Miután meglőtte a fiút mind bepánikoltak és elvitték a kórházba – idézte a Crimeonline Christopher Cook nyomozót.

A letartóztatott Foster-Hook állítása szerint egy rapvideót akart eljátszani, amit a kisfiúval már többször is megnézett, ráadásul azt hitte, a fegyver nincs megtöltve.

A Dallas Morning News információi szerint bár a férfi nem Messiah biológiai apja, mégis fiának tekintette őt.

A lap arról is beszámol, hogy a gyilkos a fegyvert a szekrényébe rejtette el ijedtében.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek