Aktuális

Exével kávézott, majd lefürdött és elment otthonról – azóta semmit sem tudnak a kétgyermekes Mariannáról

Bors

2021. január 4. hétfő 20:00

Kétségbeesetten, minden követ megmozgatva keresi édesanyja a 24 éves Kiss Marianna Évát. A fiatal nő Karcagról, az otthonából tűnt el december 22-én, életjelet pedig azóta sem adott magáról.

Se éjjele, se nappala Lázok Évának, mióta karácsony előtt pár nappal minden előzmény nélkül nyoma veszett szeretett lányának. Mariannát az élettársa látta utoljára, akivel éppen előtte szakítottak véglegesen.


– A lányom eltűnése előtt másfél héttel költözött vissza a párja a szüleihez, miután szakítottak. Öt éve voltak együtt, 3 esztendeje egy közös gyerekük is született. Korábban albérletben éltek Felsőlajoson, nagyjából 10 hónapja költöztek haza hozzám Karcagra – mesélte a Borsnak az eltűnt nő aggódó édesanyja.


Mint mondta: Marianna kiábrándult a kapcsolatból, már akkor sem voltak túl jól, amikor hozzá költöztek, de még adtak maguknak egy esélyt. Az eltűnt nőnek a korábbi kapcsolatából van egy 9 éves gyermeke is.


– Amikor Attila elköltözött, azt kérte, hogy egy rövid ideig hadd vigye magával a kis Vendelt is, mondván, egyedül nem bírná elviselni mindkettejük hiányát. Úgy volt, hogy az eltűnés előtti hétvégén jön át a kicsivel, de ő váratlanul 22-én érkezett. Én akkor éppen dolgozni voltam. Az elmondása szerint ő ébresztette a lányomat, aztán kávéztak, beszélgettek, majd Marcsi megfürödött és elment. Amikor Attila azt kérdezte, hogy hova megy, állítólag azt a választ kapta, hogy nincs hozzá köze – magyarázta munkatársunknak Éva.


A férfi a házban maradt a két gyerekkel, aztán egyszer csak megérkezett Marianna testvére, aki egyből felhívta az édesanyját azzal, hogy mi történt. Éva azonnal próbálta hívni Mariannát, de akkor már nem lehetett elérni.


– Ekkor még nem gondoltam, hogy baj lehet, azt hittem, hogy csak elment vásárolni karácsonyra. Már biztosan tudom, hogy nem oda ment. Azóta két hét telt el, de semmit nem hallottunk felőle. A rendőrségen december 24-én tettem bejelentést. A kisebbik gyermek azóta is az apjánál van. A nagyobbiktól kérdeztem, hogy látott vagy hallott-e valamit, de azt mondta, hogy az egyik szobában mesét nézett, így nem tud semmiről. Attól félek, hogy valami nagy baj érte szegényt – tette hozzá az asszony.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Agydaganata miatt bénulás fenyegette a legendás magyar tévébemondót

origo.hu

Putyin bizalmasa elképesztő bejelentést tett

borsonline.hu

Miló Viki újra szerelmes, nem akárki rabolta el a szívét

mandiner.hu

Orosz katonák maradványaira bukkantak az ukránok a metróban

ripost.hu

Azonnal cselekedj, ha ezt látod a paradicsom alján

mindmegette.hu

4+1 isteni uborkasaláta, ami tökéletes köret minden sült hús mellé

life.hu

Így egyél okosan a menstruáció előtti panaszok enyhítése érdekében

borsonline.hu

Szünetel a vonatközlekedés, borzalmas tragédia történt Üllőnél

mindmegette.hu

Még rekord bérért sem talál szakácsot Hosszú Katinka

További cikkek

Dráma

Dráma: Meglazult a szúnyogháló, több métert zuhant a mélybe egy 7 éves gyermek

Tragédia

Most érkezett: Megtalálták a második eltűnt kutyakiképző holttestét is