Aktuális

Percenként ezer forintot keres, de pénz helyett kanapét és okoskütyüt is elfogad a szexi testéért - 18+ fotók

Bors

Létrehozva: 2020.12.29.

Percenként ezer forintnak megfelelő összeget keres a lány azzal, hogy az interneten mutogatja a testét. Emellett pedig értékes ajándékokat is elfogad.

Forrás: Twitter/video

A percenként ezer forintnak megfelelő fizetése mellett értékes ajándékokat is elfogad az a 32 éves lány, aki az interneten mutogatja magát. Kuncsaftjai okoseszközökkel, szépészeti dolgokkal, ruhákkal halmozzák el, de volt, aki bársony kanapét vett neki.

Az angliai Edinburgh-ban élő Lacey Loo öt éve dolgozik úgynevezett "kamerás lányként", ugyanis ezt látta az egyetlen megoldásnak, hogy krónikus betegsége ellenére pénzt tudjon keresni.

Emiatt képtelen vagyok normális munkát végezni, és 5-9 órákat egy íróasztalnál ülni– idézi a The Sun a lányt, akinek fájdalmai öt éve jelentkeztek, amikor erotikus táncosként dolgozott.

Most elég naponta két-három órát dolgoznom. Nehéz megmondani, hogy pontosan mennyi pénzt keresek egy évben, de perceként körülbelül 2,5 fontot (1000 Ft) kérek a kuncsaftoktól

– mesélte a 32 éves nő, akit még ajándékokkal is elhalmoznak a férfiak. Lacey azt is elmondta, édesanyja tudja mivel foglalkozik, és büszke rá.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek