Aktuális

Gonosz mostoha: azért fogadta örökbe a gyerekeket, hogy kínozhassa őket

Bors

Létrehozva: 2020.12.08.

A 42 éves amerikai Jennifer L. Chambers két kislányt fogadott gondjaiba az árvaházból, ám a gyerekek valójában csak ara kellettek neki, hogy kiélje rajtuk kegyetlenségét.

Forrás: police

A lánykák, – akiknek nem közölték életkorukat – valóságos életveszélyben voltak nevelőanyjuknál, aki november 23-án annyira brutálisan bántalmazta őket, hogy egyiküknek súlyos belsősérüléseket okozott. A kisebbik lányt végül maga Chambers vitte kórházba miután annyira megverte, hogy a gyerek nem bírt felállni a földről, csak fájdalmasan nyöszörgött. 

Azt nem tudni, hogy az asszony mivel magyarázta a lány állapotát az orvosoknak, akik a súlyos belsősérüléseken és bedagadt arcán túl horrorisztikus sebeket is fedeztek fel a kis páciensük egész testén:

csontjait korábban többször eltörték, fején, arcán, és egész testén kék-zöld foltok, karmolások éktelenkedtek, valamint az ápolatlanság miatt súlyosan elfertőződött kiütések is megjelentek rajta.

A kórházi dolgozók azonnal értesítették a rendőrséget, hiszen egyértelmű volt, hogy a gyermek sérülései bántalmazásból származtak. A gonosz mostohát még a helyszínen letartóztatták és gyermekveszélyeztetés, valamit súlyos, illetve életveszélyt okozó testi sértés miatt indult ellene eljárás. Kiderült, a nagyobbik lánnyal – aki sajtóinformációk szerint olyan 8 év körüli lehet és siketnémán született – sem bánt különben, őt is rendszeresen bántalmazta. 

A két kislányt azonnal elvették nevelőanyjuktól, ám védelmük érdekében több információt nem osztottak meg hogylétükről. 

Chambers nem szolgált magyarázattal tetteire. 

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek