Aktuális

Évekig azt hitte, megúszhatja a gyilkosságot – végül 115 évet kapott

Bors

Létrehozva: 2020.12.30.

2011-ben az akkor 16 éves Winston Corbett brutálisan megölte James Miller biológia professzort, miközben a férfi a feleségét, Lindát próbálta védeni. Winstont végül 2018-ban tartóztatták le, tárgyalása pedig hétfőn zárult.

Brutális bűntény rázta meg 2011-ben az Indiana állambeli Goshen városát: az akkor 16 éves Winston Corbett egy késsel támadt az otthonában tartózkodó Linda Millerre és férjére. 

A támadó 23 alkalommal szúrta meg a nőt, de Linda csodával határos módon túlélte a támadást. A helyi egyetem biológia professzoraként dolgozó James Miller azonban belehalt a sérülésekbe, amiket felesége életének védelme közben szerzett.

Winston Corbett egészen 2018-ig azt hihette: megússza a gyilkosságot. Ekkor azonban a rendőrség DNS-bizonyítékok alapján összekötötte a a történtekkel, hamarosan pedig le is tartóztatták.

A férfi az Indiana államban kiszabható legmagasabb büntetést kapta, összesen 115 évet: 65 évet gyilkosságért és 50-et gyilkossági kísérletért. 

Ez is érdekelheti!

Flipper Öcsi, a napsugárember - Egymásnak esett két nő az öltözőben

L.L. Junior: Egy gyönyörű égi ajándék a lányom

Bangó Margitot a koronavírus békítette össze a lányával

Winston tette rettegést hozott az életembe. Rettegést a házunkba, a szomszédságunkba, a közösségünkbe. Vannak olyan napok, amikor meg akarok halni, mert annyira elviselhetetlen a fájdalom, amit okozott 

– idézi Linda Millert, a támadás tűlélőjét a The People. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek