Aktuális

Egyre több a rejtély a kétéves kislánya születésnapja előtt eltűnt Richárd körül - Miután a biciklije előkerült, valaki bekapcsolta a mobilját

Bors

Létrehozva: 2020.12.28.

Forrás: Kutyákkal az Életért Alapítvány

Egész vasárnap a jászszentandrási erdőt járta a keresőcsapattal Nikoletta, hogy megtalálják a gyermekeinek az apját, aki még december 25-én ment el otthonról biciklivel. Mint megírtuk, a 27 éves Balázs Richárd begyógyszerezte magát, nyugtatókat és vérnyomáscsökkentőket vett be, magához vett egy whiskyt és egy kést, és azt mondta a feleségének, hogy az erdőben holtan megtalálják.

– Estefelé valaki petárdázott a házunk előtt, miközben a rendőrök éppen nálam voltak. Egy kocsi lelassított, aztán hirtelen gyorsan elhajtott. Valószínűleg Ricsi volt az. Ami biztos, hogy egy másik SIM kártyáról valaki bekapcsolta a telefonját vasárnap délután a településen. Aztán Jászberényben próbálkozott vele újra, de végül kikapcsolták – mesélte a fejleményeket Nikoletta, az eltűnt férfi felesége. Az elmúlt fél évben már nem éltek együtt, Richárd pedig az eltűnése előtt állítólag összeveszett az új barátnőjével.

Richárdnak és Nikolettának két közös gyermekük is van. A nagyobbik már majdnem négyéves, a kisebbiknek pedig éppen szombaton volt a második születésnapja.

– A biciklijét azóta megtaláltuk. Valószínűleg életben van, de bujkál valamiért – tette hozzá a férfi megtört felesége.

Richárd 180 centiméter magas, átlagos testalkatú. Haja színe barna, rövid, egyenes szálú. Bajuszt visel. Jobb szemöldökében piercing, jobb alkarján és a bal lábán fekete nonfiguratív tetoválás, a mellkasán egy fekete szív alakú tetoválás látható. A jobb kézfején van egy heg. Eltűnésekor piros inget, sötétkék farmernadrágot, fekete kötött pulóvert, fekete sportcipőt, sötétkék téli kabátot, fekete-fehér kockás sálat viselt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek