Aktuális

Durva visszaesés: Rajtaütöttek a zsaruk M. Richárdon

Bors

Létrehozva: 2020.12.04.

A tiltás ellenére nyitva volt az edzőterem.

Úgy tűnik, hogy törvényen felülinek gondolja magát a Dózsa György úti baleset egyik felelőseként nem jogerősen négy év fogházra ítélt M. Richárd. A férfiról a Bors írta meg először október közepén, hogy a XIII. kerületben egy Mercedes volánjánál ülve bukott le úgy, hogy a bíróság korábban örökre eltiltotta a vezetéstől, a jogosítványát – amivel egy más ügy miatt a baleset idején sem rendelkezett – pedig a jogerős ítéletéig bevonták.

A 43 éves férfi nem tanul a hibáiból, információnk szerint ezúttal egy olyan konditeremben edzett, ami – a koronavírus miatt hozott intézkedések értelmében – nem lehetett volna nyitva.

A Bors egyik olvasója szemtanúja volt a rendőri intézkedésnek, amelyről képet is készített. Megkeresésünkre a rendőrség megerősítette az intézkedés tényét.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei 2020. december 2-án az esti órákban a járványügyi szabályok megsértése miatt intézkedtek egy újpesti edzőteremben, ahol a 2017 tavaszán történt Dózsa György úti baleset egyik érintettje is jelen volt. Vele, valamint a teremben tartózkodó további hat fővel szemben a rendőrök védelmi intézkedés megszegése szabálysértés miatt szabálysértési feljelentést tettek – közölte a BRFK. A feljelentett hét személy egyike a fitneszterem alkalmazottja.

A Bors tegnap ellátogatott a konditeremhez, ahol ezúttal teljes sötétség honolt. Az ajtón azonban jól látható módon ezt a szöveget függesztették ki: „legújabb kormányrendelet szerint november 11-től az edzőterem előreláthatólag 30 napig zárva tart”.

Ismeretes: a Mercedesével száguldó M. Richárd 2017-ben, a Dózsa György úton csapódott bele egy szabálytalanul kanyarodó Citroënbe, amit egy megállóba lökött, több ember megsérült, ketten pedig meghaltak. A kecskeméti maffiaper egykori vádlottja a szakértők szerint nemcsak kokainozott a baleset előtt, de közel 130 kilométeres sebességgel rongyolt az úton, az ütközés előtt pedig a telefonjával vette is magát.    

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek