Aktuális

Durva visszaesés: Rajtaütöttek a zsaruk M. Richárdon

Bors

2020. december 4. péntek 08:30

A tiltás ellenére nyitva volt az edzőterem.

Úgy tűnik, hogy törvényen felülinek gondolja magát a Dózsa György úti baleset egyik felelőseként nem jogerősen négy év fogházra ítélt M. Richárd. A férfiról a Bors írta meg először október közepén, hogy a XIII. kerületben egy Mercedes volánjánál ülve bukott le úgy, hogy a bíróság korábban örökre eltiltotta a vezetéstől, a jogosítványát – amivel egy más ügy miatt a baleset idején sem rendelkezett – pedig a jogerős ítéletéig bevonták.

A 43 éves férfi nem tanul a hibáiból, információnk szerint ezúttal egy olyan konditeremben edzett, ami – a koronavírus miatt hozott intézkedések értelmében – nem lehetett volna nyitva.

A Bors egyik olvasója szemtanúja volt a rendőri intézkedésnek, amelyről képet is készített. Megkeresésünkre a rendőrség megerősítette az intézkedés tényét.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei 2020. december 2-án az esti órákban a járványügyi szabályok megsértése miatt intézkedtek egy újpesti edzőteremben, ahol a 2017 tavaszán történt Dózsa György úti baleset egyik érintettje is jelen volt. Vele, valamint a teremben tartózkodó további hat fővel szemben a rendőrök védelmi intézkedés megszegése szabálysértés miatt szabálysértési feljelentést tettek – közölte a BRFK. A feljelentett hét személy egyike a fitneszterem alkalmazottja.

A Bors tegnap ellátogatott a konditeremhez, ahol ezúttal teljes sötétség honolt. Az ajtón azonban jól látható módon ezt a szöveget függesztették ki: „legújabb kormányrendelet szerint november 11-től az edzőterem előreláthatólag 30 napig zárva tart”.

Ismeretes: a Mercedesével száguldó M. Richárd 2017-ben, a Dózsa György úton csapódott bele egy szabálytalanul kanyarodó Citroënbe, amit egy megállóba lökött, több ember megsérült, ketten pedig meghaltak. A kecskeméti maffiaper egykori vádlottja a szakértők szerint nemcsak kokainozott a baleset előtt, de közel 130 kilométeres sebességgel rongyolt az úton, az ütközés előtt pedig a telefonjával vette is magát.    

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megmérgezték Szabó Győző kutyáját

borsonline.hu

Ennek a két terméknek az ára hamarosan az egekbe szökik

metropol.hu

Durva, milyen idő közelít hazánk felé, több rossz hírünk is van

hirtv.hu

Szörnyű dolgok kerültek napvilágra, ezt már senki sem fogja eltűrni Meghan Markle-nak

ripost.hu

Megszólaltak a szemtanúk: UFO üldözött egy amerikai bombázót

origo.hu

Ezeket a magyar filmeket ajánlja Janklovics Péter

borsonline.hu

Horváth Éva tűzpiros fürdőruhában kertészkedett: bomba alakja van

borsonline.hu

Hét városból rohantak a tűzoltók Magyarbánhegyesre, hatalmas a baj

life.hu

Monogám kapcsolatban, fogamzásgátlás mellett is lehet hüvelyfertőzésed

További cikkek

Rezsi

Rezsicsökkentés: 10 tipp, ha spórolnál a gázon

Rezsi

Most jelentették be: áramkedvezményről döntött a kormány, ők a jogosultak