Aktuális

Kraszkó Zita vezeti a Femcafe.hu csapatát

Címkék
friss

Bors

Létrehozva: 2020.11.25.

A tévéből már jól ismert arccal bővül a népszerű internetes oldal csapata. November elejétől Kraszkó Zita vezeti a Femcafe.hu-t.

Nagy nevű, sikeres múltú főszerkesztővel folytatja pályafutását a Femcafe.hu, női online portál Kraszkó Zita személyében. A site korábbi főszerkesztője, Sajószegi Veronika hat év sikeres vezetői jelenléte után anyai örömök elé nézett, így került sor a váltásra.

Kraszkó Zita alapvetően a televíziózás felől érkezik. Kommunikációs szakemberként olyan produkciók műsorvezetői munkái fűződnek a nevéhez, mint a Balatoni Nyár, a Magyarország szeretlek, a Magyarország szépe választás, vagy mint az Oscar- díj átadásának rangos közvetítései. A szakember színházi és televíziós múltja révén újult energiával dolgozik a Femcafe szerkesztőségi csapata élén azon, hogy a női tematikájú magazin olvasói egy személyesebb hangvételű, széles tartalmi palettát érintő színt vigyen a 25- 40 év közötti női célcsoport életébe.  

– Hatalmas megtiszteltetés számomra ez a kihívás és már most nagyon élvezem a közös munka minden percét. Rengeteg ötlettel és újítással szeretnék csatlakozni a site működéséhez, szem előtt tartva a mottóját “Femcafe.hu - Itt önmagam lehetek”. 

– Az új főszerkesztőnk érkezésével az egyéniségek kreatívabb kibontakoztatásával, a személyesebb hangvétel felé szeretnénk venni az irányt sokkal erősebb social media jelenléttel. Hisszük, hogy Zita korábbi nagyon erős kommunikációs és közéleti múltjának tapasztalataival, az olvasóink még közelebb érezhetik majd magukat brandünkhöz, csapatunk pedig újult erővel tudja jelenlétét tovább erősíteni az online női piacon” – Sudár-Horváth Lívia, a Femcafe.hu ügyvezetője.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek