Aktuális

Jó ügy mellé állt Ördög Nóra: Szívbetegeket támogat, de az ön segítségére is szüksége van!

Bors

Létrehozva: 2020.11.19.

Ördög Nóra is beszerzett egy „Szívvel élek” feliratú pólót, mellyel szívbetegeket támogat. Nóra Instagram posztjában másokat is arra buzdít, hogy ezekben a nehéz időkben is támogassák a legveszélyeztetettebb betegcsoportot, vagyis a szívbetegeket.

Több kutatás is kimondta már, hogy amkoronavírus szemponjából igen veszélyzetetettek a szívbetegek. Ördög Nóra is tudja ezt, aki ma egy ismert magyar divattervezőtől Daubner Anná-tól viselt egy egyedi pólót az Instagramon, hogy felhívja a figyelmet a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben szolgálatot teljesítő ápolókra, orvosokra és persze a betegekre. A jótékony kezdeményezést szolgáló, egyszerű ruhadarabot bárki megvásárolhatja, ezzel támogatva az intézet munkáját.

Daubner Anna ugyanis új munkaruhát tervezett a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet dolgozóinak, hogy kifejezze köszönetét az egészségügyben dolgozóknak.

Ilyen még nem volt a magyar egészségügyben, megcsináltuk ezt az elsőként! Egy ismert magyar divattervező Daubner Anna Új ... Közzétette: - & nbsp; 2020. november 17., kedd

Nóra az alábbi üzenettel mutatta meg a nemes célt szolgáló pólót:
A koronavírus leginkább a szívbetegekre veszélyes, és a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet látja el a legtöbb és a legsúlyosabb felnőttet valamint szinte az összes szívbeteg gyermeket: itt transzplantálják a gyermek szíveket is, hogy boldog és hosszú életet élhessenek.
Felhívta a figyelmet arra is, hogy ha a képen látható pólót valaki megvásárolja, azzal minden megvásárolt póló után 5000 forinttal támogatja az intézet alapítványát, így könnyítve meg a munkájukat. Nóra szerint ez egy menő póló, szép üzenettel, nemes célért!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek