Aktuális

Ez arról szólt, hogy akarok-e élni – a 19 éves fiú fél testét amputálták

Bors

Létrehozva: 2020.11.24.

A 19 éves Loren Montanában dolgozott egy hídépítésen, amikor 2019-ben megtörtént a tragikus baleset, aminek következtében majdnem meghalt. Az orvosok nem sok esélyt jósoltak az életben maradására, de a fiú csodával határos módon túlélte a balesetet.

A 19 éves Loren Schauers 2019-ben egy montanai hídépítésen szenvedett súlyos balesetet: egy villástargoncát vezetett, amivel egy hídról megközelítőleg 15 métert zuhant és a 4 tonnás jármű a földhöz szögezte. A fiúról az orvosok is lemondtak, barátnője, Sabia Reiche pedig hatszor vett végső búcsút haldokló szerelmétől – számolt be a drámai történetről a The Sun.

A fiatal srác csodával határos módon túlélte a balesetet, de a csípőjétől lefelé amputálni kellett – valamint a jobb karját is elvesztette. Mint mondja: még így is jól járt – hiszen életben van.

Nem volt nehéz dönteni, hogy amputálják-e a testem felét. Ez gyakorlatilag arról szólt, hogy akarok-e élni.

Loren elárulta: szerelme, valamint családja támogatásával valójában könnyű volt döntenie. Persze ekkor még előtte állt három hónap kórházi kezelés, valamint több hét intenzív rehabilitáció – ő azonban kitartott, csakúgy, mint szerelme mellette. Az amputált túlélő azóta meg is kérte barátnője kezét, aki boldogan mondott igent. 

Ez is érdekelheti!

Horrorbaleset Nagypaládnál: Ajándékba kapja műlábát a mindig mosolygós Gergő

Baseballozik, focizik és karatézik a karok nélkül született kamaszlány - videó

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek