Aktuális

Döbbenet: kóbor kutya nyalogatta egy kislány őrizetlenül hagyott holttestét a halottasházban – 18+ videó

Bors

Létrehozva: 2020.11.29.

Forrás: Twitter

Kegyeletsértő felvétel borzolja a kedélyeket az indiai közösségi oldalakon. A videó csütörtökön készült az Uttar Pradesh állambeli Szambal kerület kórházának patológiáján, ahol a biztonsági kamerák rögzítették, ahogy egy kóbor kutya egy 13 éves kislány holttestét nyalogatja. Az állat a hordágyba kapaszkodva két lábra állt, úgy szagolgatta a holttestet, amelyből a Daily Star értesülései szerint fogyasztott is.

Az autóbalesetben elhunyt lány szülei felháborodtak, mikor tudomást szereztek a felvételről, a kórházban pedig vizsgálat indult.

A lányom holttestét legalább másfél órára őrizetlenül hagyták. Ez súlyos gondatlanság a kórház részéről – mondta az indiai ANI hírügynökségnek a gyermek apja, Csaran Szing. A kórház elismerte, hogy nem bírnak a folyton beszökő kóbor kutyákkal, de állításuk szerint a holttest alig egy percig maradt felügyelet nélkül.
A család nem kért boncolást, ezért a kötelező vizsgálatok után rendelkezésükre akartuk bocsátani a holttestet, amely legfeljebb egy percen át maradt őrizetlenül – mondta a kórházi felügyelő tanács vezetője, Dr. Szusil Verma. Az ügyben vizsgálat indult, és egy takarítót és egy betegszállítót tettek felelőssé a történtek miatt, akiket felfüggesztettek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek