Aktuális

Botrány: rossz házban kereste a pedofilt a rendőr, majd fejbelőtte az ott lakó ártatlan kutyáját – 18+ videó

Bors

Létrehozva: 2020.11.17.

Forrás: Facebook

Áll a bál az amerikai Arkansas állam egyik megyei rendőrségénél, miután hétfőn egyik nyomozójuk egy rajtaütés során előbb rossz házban kereste egy bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, majd az adrenalintól fűtve fejbelőtte az ott élő család imádott kutyáját.

A KATV riportja szerint James Freeman lakossági bejelentés alapján egy szexuális bűnözőt keresett, ám egy teljesen rossz címen kötött ki, ahol egyetlen fejlövéssel hidegvérrel megölte az ott lakó Chris Coinier hároméves kutyáját, Clide-ot. A nyomozó egy nem szolgálati járművel érkezett a férfi házához, akinek kislánya szólt, hogy a kapubejárójukban egy ismeretlen autó parkol.

Halottam a lövést, és a rendőr itt az udvaron lőtte le a kutyámat, aki ugatott. Az egészet a párom az ablakból nézte végig, és szerinte a kutya nem támadott, csak ugatott, hiszen őrizte a saját területét, a mi saját otthonunkat

– mondta a tévécsatornának a feldúlt férfi, aki az eset után követelte a rendőrt, hogy igazolja magát és hogy egyébként mit keres itt. A rendőr egy Samuel nevű férfit keresett, akiről kiderült, hogy egy közeli házban él, de erre már Coiner sem bírt magával és üvöltözni kezdett a rendőrrel, hogy rossz címen próbálkozott.

A férfi szerint kutyája soha nem támadt rá senkire, és az egész család kedvence volt, de elsősorban gyerekei rajongtak a négylábúért, akiknek most el kellene magyaráznia, hogy a kutya miért nincs többé. Coinier szerint a rendőr biztosan tudta, hogy rossz címen jár, ugyanis előtte egy másik környéken lakótól megkérdezte, melyik az a ház, amelyiket keresi.

A Faulkner megyei rendőrség az ügyben vizsgálatot indított, Freemant pedig egyelőre nem függesztették fel a munka alól. Időközben pedig egy bizonyos Samuel Hesst is őrizetbe vettek, azt a férfit, akit a nyomozó keresett és akit szexuális bűncselekmények elkövetésével és pedofíliával vádolnak. Azt, hogy hol tartóztatták le, a rendőrség nem közölte.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek