Aktuális

A Kismenők sztárjának tragikus halála: Attilát nagyon megviselte, hogy az anyját lecsukták

Kóré Károly

Létrehozva: 2020.11.05.

Hosszú ideje nyomasztotta családja nehéz anyagi helyzete Ó. Attilát. A Kismenők 17 éves sztárja vasárnap hajnalban száguldott a halálba egy 25 éves autóval a pesti Károly körúton.

Ó. Attila édesapja súlyos betegségben szenved és vidéken él, édesanyja pedig jelenleg letartóztatásban ül a rácsok mögött. Attila az egyik közeli rokonnál lakott, és bár a férfi igyekezett a lehetőségeihez mérten mindent megadni neki, egyáltalán nem sikerült boldoggá tennie az életét.

Attilához talán az anyukája állt a legközelebb, ezért nagyon megviselte a hiánya. Bízott benne, hogy vagy felmentik őt, vagy csak egy nagyon enyhe büntetést fog kapni. Andrea egyáltalán nem egy megrögzött bűnöző, ezért a család is biztos benne, ha el is követett valamilyen hibát, azt csak a családjáért tette – mondta a Borsnak az egyik neve elhallgatását kérő rokon, aki azt is elárulta, mi okozta a legnagyobb fejfájást a 17 éves fiúnak.

Ez is érdekelheti!

A Kismenők sztárjának tragédiája: Nem temetheti el Attilát börtönben ülő anyja

Előkerült a felvétel! Kamera rögzítette a Károly körúti balesetet, amiben a 17 éves fiú szörnyethalt - videó

Károly körúti tragédia – Jogsi nélkül száguldott a halálba a Kismenők sztárja

– Attika és a nagybátyja egy albérleti lakásban lakott legutóbb, ám a tulajdonos közölte, hogy az ingatlant el szeretné adni. Az unokaöcsém állandóságra vágyott, ám csupán az állandó bizonytalanságban lehetett biztos – mondta a kamasz nagynénje. A családtagok abban biztosak, hogy a szándékos öngyilkosság a fiú esetében fel sem merülhet. Már csak azért sem, mert annál sokkal felelősségteljesebb volt, hogy a vele együtt utazó 14 éves barátját is magával ragadja a túlvilágra. A rendőrség többek között azt is vizsgálja, volt-e alkohol vagy drog a jogosítvánnyal nem rendelkező fiatalkorú vérében, és az is kulcsfontosságú kérdés, hogy a fiú miként juthatott egyáltalán hozzá a slusszkulcshoz.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek