Aktuális

Síntisztítás közben gázolta halálra a vonat a nyugdías takarítónőt Szárligetnél

Bors

2020. október 20. kedd 15:15

Hiába dudált, már esélye sem volt megállni annak a mozdonyvezetőnek, aki elsodort egy nyugdíjas asszonyt Szárligetnél. Kiderült, a takarítóként dolgozó nő éppen a vágány mellett tisztította a területet, mikor a baleset történt.

Forrás: Pexels.com

A vonat éppen Budapest-Keleti pályaudvarról Hegyeshalom felé tartott, amikor a mozdonyvezető megpillantotta az ötödik vágány mellett álló takarítónőt. Gányai Balázs rendőrségi szóvivő a Deltahíreknek elmondta, hogy a nő a szolgálati átjárón keresztül ment a vágányok közé, és ott végzett takarítást, amikor a Pest felől érkező vonat elsodorta.

A mozdonyvezető, bár dudált, már esélye sem volt időben lefékezni, elsodorta a 66 éves asszonyt, aki olyan súlyosan megsérült, hogy már az azonnal kiérkező mentők sem tudták megmenteni. 

Éppen az állomás felé igyekeztünk, amikor meghallottuk a hosszú, kétségbeesett dudaszót, szóval biztos, hogy a sofőr megpróbálta, de tudjuk, hogy esély sincs ilyenkor arra, hogy már megálljon. Nagyon sajnáljuk a nénit - mondta el egy asszony.

TRAGÉDIA SZÁRLIGETNÉL - VONAT GÁZOLT HALÁLRA EGY TAKARÍTÓNŐTA Budapest-Keleti pályaudvarról Hegyeshalom felé közlekedő...

Közzétette: deltahirek.hu – 2020. október 19., hétfő

Az eset után a tűzoltók biztosították a helyszínt, a vonat utasait lekísérték a szerelvényről, a rendőrök pedig ötven méteres szakaszon lezárták a területet. Az esetet általános közigazgatási rendtartás keretén belül vizsgálják.

További cikkek

Gyilkosság

Hat családtagjával végzett a vérfertőző lelkész

Tragédia

„Olyan hívást kaptam, amit egyetlen szülő sem akar” – zokogta az apuka, aki elvesztette a gyermekét

Ez is érdekelhet