Aktuális

Ennél undorítóbb lakást nem biztos, hogy látott: hat ember 50 órán át takarította a felgyülemlett mocskot, csodát tettek – előtte-utána fotók

Bors

2020. október 21. szerda 18:45

Nem túlzás kijelentetni, hogy az alábbi angliai ház maga volt a valóságos rémálom a benne található töménytelen mennyiségű mocsok miatt. Egy takarítócég azonban magára vállalta a feladatot, hogy az évek óta egyáltalán nem takarított és igazán gyomorforgató állapotban lévő horrorházat újjá varázsolja.

A daltoni lakás tulajdonosa egy nyolcvanas éveiben járó férfi, aki a felesége halála után egyáltalán nem tartott rendet és nem is takarított, ellenben kényszeres gyűjtögetővé vált és a világon semmit nem dobott ki a háztartásból. Ennek pedig az otthona összes szegletében meglátszott a nyoma.

Egy hatfős takarítócsapat azonban beleállt a lehetetlennek tűnő küldetésbe és 50 óra megfeszített munkával töviről hegyire kipucolt mindent.

Az Emma-lea Dalton és cége által vezényelt munka állításuk szerint még őket is megizzasztotta, és első lépésként mindannyian védőöltözetet és maszkokat húztak, majd nekiláttak a felgyümlelett szemét kidobálásának és csak ezután kezdődhetett el maga a mélytisztítás.

Az eredmény pedig magáért beszél, és bár a házban még szükséges lesz némi vízvezeték-szerelői és egyéb munka, a korábbi állapotokhoz képest egészen döbbenetes a változás.

Ez ugyanaz a konyha:

Ez pedig ugyanaz a fürdő.

Emma-Iea Dalton szerint óriási szerencse, hogy az itt lakó úr egyik barátja felkereste őket, hiszen ki tudja, milyen következményei lettek volna, ha ez az állapot még tovább fennáll.

Iszonyú melegséggel tölt el minket, hogy nem csak egy otthonban, de valakinek az életében is nagy változásokat tudtunk elérni. Az ilyen munkák sokkal többről szólnak, mint pusztán takarításról.

Egyáltalán nincs miért szégyenkeznie annak, aki ilyen helyzetbe kerül, és reméljük, mindenki látja most már, hogy mindig van kiút mindenhonnan, csak segítséget kell kérni – idézi a Daily Star a vállalkozót.

További cikkek

Dráma

A gyerekszoba előtt állt meg az elszabadult kamion Bodogláron

Dráma

Harmadszor landolt kamion a család kertjében a Bács-Kiskun megyei Bodogláron

Ez is érdekelhet

vg.hu

Elhunyt Csollány Szilveszter

astronet.hu

A Mars jegyváltása és a Vénusz előre indulása komoly lehetőségeket jelez a héten nekünk

she.life.hu

Miért csaljuk meg a másikat? Talán csak a szívünk túl nagy...

vg.hu

Térképre tettük: ezekbe az országokba már elég csak a védettségi igazolvány

kemma.hu

Halálos késelés Tokodon: főzés közben szúrta szíven férjét a nő

vg.hu

Nyolc éve fekszik kórházban műtéti fertőzés miatt a lánya, 100 millió forintra perli a kórházat

vg.hu

Jó ötletnek tűnt, de pénze 95 százalékát elbukta a fizetését bitcoinban kérő sztársportoló

ripost.hu

Összeomlottak Varga Irén rajongói. Kedvencük bejelentette, hogy nincs tovább

borsonline.hu

A féltestvérem volt – lesújtotta Csollány Szilveszter halálhíre az olimpiai bajnokot

origo.hu

Csollány Szilveszter élete képekben