Aktuális

Önmagának rendezett karanténolimpiát Péter

Bors

Létrehozva: 2020.04.23.

Szabó Péter eldöntötte: ha már a tévében nem láthatja nyáron a tokiói olimpiai játékokat, akkor majd megrendezi saját magának a karantén alatt.

A koronavírus-járvány sokakat kényszerített otthonmaradásra, azonban ez egyesekből a legjobbat képes kihozni. Közéjük tartozik egy Pest megyei, monori édesapa, Szabó Péter is, aki otthon, a négy fal között mutatta be, hogy mennyi mindent lehet csinálni a karantén alatt. Még olimpiai számokban is lehet remekelni.

– A sport korábban is fontos volt az életünkben, azért is, mert van két kisfiam – meséli a Borsnak Péter – A karantén most nagyon megnehezítette a mozgást, de azért bringázunk, focizunk, tollasozunk. Nagyon letörtem, amikor kiderült, hogy egy évvel elhalasztják a 2020-as nyári tokiói olimpiát. Azokban a napokban rossz idő volt, és az otthoni sportolási lehetőségeken agyaltam. Így ugrott be: na, majd én megrendezem a négy fal közt az olimpiát! – árulta el nevetve Péter, honnan jött az ötlet.

A másodállásban fotósként dolgozó édesapa jól szórakozott, miközben a képeket készítette. Számos sportágban elindult, nem vallott szégyent, há­rom érmet is bezsebelt a házi karanténolimpián.

– Falmászásban jött az arany, a dobogó legfelső fokára állhattam, ab­ban voltam a legjobb! Vízilabdában egy ezüstöt sikerült szereznem, de szerintem fociban is nagyon szépen csillog az a bizonyos bronz! – meséli viccesen az apuka, akinek a célja mindezzel az volt, hogy kicsit felvidítsa az embereket a koronavírus okozta nehéz helyzetben.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek